HuaweiYleinen

Huawei Watch Buds -älykello julkaistiin globaalisti 499 euron hinnalla – kellon sisällä nappikuulokkeet

Huawei Watch Buds

Huawei esitteli jo kotimarkkinoillaan Kiinassa viime joulukuussa erikoisen Watch Buds -älykellon, mutta nyt sama laite on julkaistu globaalisti. Huawei Watch Buds on älykello, jonka sisältä löytyy hieman erikoiseen tyyliin täyslangattomat nappikuulokkeet. Euroopassa kuulokkeet eivät ole edulliset.

Kiinassa kuulokkeiden hinta asettui 400 euroon, mutta Euroopassa erikoiskellosta saa pulittaa 499 euroa. Valituissa maissa Huawei Watch Buds -kello on nyt ennakkotilattavissa ja toimitukset käynnistyvät 1. maaliskuuta. Suomen osalta Huawei ei ole vielä tiedottanut saatavuudesta.

Aikaisemmin globaaleille markkinoille julkaistiin toinen Huawein erikoisemmista älykelloista. Kyseessä oli Huawei Watch GT Cyber, jossa oli irrotettava kellotaulu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Huawei Watch Buds -älykello

Huawei Watch Buds

Huawei Watch Buds -älykellon erikoisuus on kellotaulun alapuolelta löytyvät pillerimuotoiset langattomat nappikuulokkeet. Kellotaulu avautuu ylöspäin, joten kello toimii kuulokkeiden latauskotelona. Huawei Watch Buds -kellon kanssa kuulokkeet kulkevat aina mukana. Kuulokkeiden luvataan kiinnittyvän kellon sisälle tukevasti magneettien avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Buds -kellossa käytetään 3D-kaarevaa näyttölasia ja runko on valmistettu teräksestä. Huawei tarjoaa kellosta kahta versiota, jotka ovat musta ja hopea. Mukana on myös väriin sopiva nahkaranneke. Kello painaa noin 66,5 grammaa ilman ranneketta. Kellosta on tehty IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kellossa on 3 päivän mittainen akunkesto ja kuulokkeissa on 3 tunnin akunkesto melunvaimennuksella. Kellon lataus onnistuu langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykello itsessään tarjoaa Huawein kelloille tutut terveys- ja urheilutoiminnot. Huawei Watch Buds tukee unen seurantaa, jatkuvaa sykkeen mittausta sekä veren happipitoisuuden analysointia. Tuettuna on yli 80 urheilutilaa.

Kuulokkeiden kerrotaan painavan ainoastaan 4 grammaa. Kuulokkeisiin on saatu eleohjaus kosketuspinnan ansiosta. Äänentoiston luvataan olevan hyvällä tasolla ja tuettuna on myös melunvaimennus. Puheluissa kuulokkeet tukevat myös tekoälyyn pohjautuvaa kohinanvaimennusta.

Lähde: Huawei Watch Buds -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei