HuaweiYleinen

Huawei Watch Fit 3 -älykello julkaistiin uudella muotoilulla ja suurella 1,82 tuuman näytöllä – Hinnat alkavat 159 eurosta

Huawei Watch Fit 3

Huawei on julkistanut tänään Dubaissa järjestetyssä tilaisuudessa uuden Huawei Watch Fit 3 -älykellon, joka asettuu alle 200 euron hintapisteeseen. Huawei on lähtenyt uudistamaan kellon tarjoamaa muotoilua sekä samalla urheilu- ja terveysominaisuudet ovat ottaneet harppauksen eteenpäin.

Valmistusmateriaalina on käytetty pääasiassa alumiinia ja näyttöä on suojaamassa 2.5D-lasi. Huawei on kertonut Watch Fit 3:n olevan ainoastaan 9,9 millimetriä paksu ja painoa on ilman ranneketta 26 grammaa. Luonnollisesti laite on myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Fit 3:sta on useita eri tyylejä sekä värejä. Esimerkiksi musta, pinkki ja valkoinen tarjoavat kumisen rannekkeen, joiden ohella on myös harmaa nylonversio sekä valkoinen nahkaversio. Huawei on panostanut siis vahvisti tyyliin, joten kellon pitäisi sopia paremmin useiden eri tyylien kanssa.

Uusi Huawei Watch Fit 3 on rakennettu aikaisempaa suuremman 1,82 tuuman AMOLED-näytön ympärille, joka peittää etuosan pinta-alasta suuren osan kapeiden kehyksien ansiosta. Näytössä on 480 x 408 pikselin tarkkuus, joka vastaa 347 pikseliä tuumaa kohden. Näytössä on lisäksi miellyttävä 60 hertsin virkistystaajuus sekä korkea 1500 nitin kirkkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on luonnollisesti tuonut mukaan laadukkaat urheilu- ja terveystoimintonsa, jotka on nähty yhtiön muissakin kelloissa. Huawei Watch Fit 3 tukee yli 100 erillistä urheilutilaa. Tuettuna on esimerkiksi RAI-indeksi ja VO2Max. Huawei tarjoaa tuen myös stressin seurannalle, SpO2-mittaukselle, sykkeen mittaukselle, kuukautisten seurannalle sekä unen seurannalle.

Uusina ominaisuuksina on Stay Fit -ominaisuus kaloreiden seurantaan sekä kattavammat seurantaominaisuudet tietyissä tiloissa, kuten ratajuoksussa. Kellon käyttöliittymästä on tehty värikkäämpi, sillä dynaamisesti vaihtuvat värit tuovat kokemukseen interaktiivisuutta. Tuettuna on sisäänrakennettu GPS sekä mukana on Bluetooth-puhelut sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Fit 3 tuo mukanaan 400 milliampeeritunnin kokoisen akun, jonka avulla luvataan 10 päivän akunkesto peruskäytössä sekä 7 päivän akunkesto aktiivisellakin käytöllä. Lataus onnistuu mukana tulevalla magneettisella laturilla, jonka avustuksella saadaan 10 minuutissa virtaa päiväksi.

Suomessa Huawei Watch Fit 3 tulee myyntiin 27. toukokuuta useissa eri tyyleissä. Edullisimmillaan kellon voi ostaa 159 euron hintana mustana, pinkkinä ja valkoisena. 169 euron hinnalla saa itselleen nylonversion ja 199 euroa joutuu pulittamaan valkoisesta nahkaversiosta.

SuomiMobiilin kattavan arvostelun älykellosta voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei