HuaweiYleinen

Huawei Watch 4 Pro Space Edition ja vihreä väri Watch GT 4 -kellosta julkaistiin Euroopassa – Tulevat saataville myös Suomessa

Huawei on tänään julkistanut uuden Watch Fit 3 -älykellon ohella myös uusia versioita jo markkinoilla olevista kelloista. Huipputason Huawei Watch 4 Prosta esiteltiin uusi Space Edition -version, jonka lisäksi Watch GT 4 -mallisto laajenee uudella vihreällä värillä.

Uusi Huawei Watch 4 Pro Space Edition on nimensäkin mukaisesti avaruusteemainen erikoisversio, joka tuo samalla mukanaan päivityksiä eri ominaisuuksiin. Uusi malli on rakennettu kestävistä ja virtaviivaisista ilmailuluokan materiaaleista ja Huawei Watch 4 Pro Space Editionin suunnittelu onkin inspiroitunut ihmiskunnan avaruuteen liittyvistä innovatiivisista saavutuksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch 4 Pro Space Edition -älykellon kohokohta on sen LAVAL-konsepti, joka on inspiroitunut raketeissa ja avaruusaluksissa käytetystä de Lavalin suuttimesta ja joka on otettu käyttöön sen nanokiteisessä keraamisessa kehyksessä ja interaktiivisessa LAVAL-kellotaulussa.

Käyttäjät pääsevät myös nauttimaan parannelluista terveys- ja kunto-ominaisuuksista, kuten Huawei TruSeen 5.5+ -ominaisuuden lisäämisestä tarkempaa terveyden mittaamista varten sekä parannellusta Health Glance 2.0 -terveyskatsausraporttitoiminnosta, joka tuo saataville kaksi uutta terveystietoa ja uuden terveystrendien analysointitoiminnon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4 Green Edition 41mm

Lisäksi Huawei julkaisi myös uuden Green Edition -värin Watch GT 4 -kellosarjaansa. Aikaisemmin vihreä väri julkaistiin 46 mm versiosta, mutta nyt uusi vihreä on tuotu 41 mm kokoversioon.

Uutuusvärin ranneke on valmistettu fluoroelastomeerista ja se on varustettu hienostuneella ja lehtimäisellä tekstuurilla. Ranneke yhdistää tyylin ja mukavuuden, tehden Green Edition -kellosta sopivan monenlaisiin aktiviteetteihin, olipa kyseessä sitten urheilu, kuntoilu tai viihde, ja sen erittäin elegantti Shining Halo -muotoilu tekee siitä myös joustavan ja kevyen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4 Green Edition 41 mm ja Huawei Watch 4 Pro Space Edition tuleva Suomessa myyntiin useiden jälleenmyyjien toimesta touko-kesäkuun aikana. Huawei kertoo tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot lähempänä.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei