HuaweiYleinen

Huawei Watch Fit Special Edition -älykello julkaistiin – Olematon päivitys kolmen vuoden takaiseen kelloon

Huawei Watch Fit Special Edition

Huawei on esitellyt globaaleille markkinoille uuden Huawei Watch Fit Special Edition -älykellon. Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2020 julkaistusta Watch Fit -kellosta, mutta Huawei ei ole kovin tarkasti määritellyt mikä uutuusversiossa on aikaisempaa ”spesiaalisempaa”.

Huawei on nähtävästi päivittänyt tekniikkaa sekä tuonut mukaan hieman uusia ohjelmistollisia ominaisuuksia. Päivitystä ovat saaneet muun muassa unen seuranta sekä harjoittelutilat. Huawei Watch Fit Special Edition on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Starry Black, vaaleanpunainen Nebula Pink sekä vihreä Forest Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch Fit Special Edition tarjoaa suuren 1,64 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 456 x 280 pikselin tasolle. Näyttöä on suojaamassa 2,5D kaareva lasi, joka tuottaa saumattoman vaikutelman kellon kehyksen kanssa. Kelloon on saatu Bluetooth 5.2 -yhteys sekä monia antureita, kuten sykesensori, ympäristön valonanturi, 6-akselinen IMU-anturi sekä GPS-tuki.

Akun keston kerrotaan olevan jopa 9 päivää, mutta peruskäytössä se laskee 6 päivään. Huawei on varustellut Watch Fit Special Editionin magneettisella pikalatauksella, jonka avulla kerrotaan viiden minuutin latauksella akun riittävän koko päivän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Terveysominaisuudet ovat pysyneet ennallaan, mutta mukana on nyt myös tieteellinen juoksuohjelma, yli 100 urheilutilaa sekä muut tutut Huawein kellojen toiminnot. Kello tallentaa myös sykkeen, kulutetut kalorit sekä harjoittelun keston reaaliajassa. Kellolla voidaan mitata myös unen laatua sekä happisaturaatiota.

Huawei Watch Fit Special Edition -kellon on määrä saapua myyntiin ensimmäisissä maissa elokuussa. Esimerkiksi Brasiliassa hinnaksi on kerrottu 499 Brasilian realia, joka vastaa 93 euroa.

Lähde: Huawei Watch Fit Special Edition -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei