HuaweiYleinen

Huawei Watch GT 2 -älykellon myynti alkoi Suomessa tänään

Huawei Watch GT 2:n neljä erilaista versiota.

Huawein uuden Watch GT 2 -älykellon myynti on alkanut tänään Suomessa. Watch GT 2 sisältää aiempaa enemmän monipuolisia urheilutoimintoja, Bluetooth-puhelut, musiikkitoiston ja uuden 3D-lasinäytön, jonka Huawei esittelee älykelloissa ensimmäistä kertaa. Huawei Watch GT 2 sisältää neljä erilaista mallia, mukaan lukien kaksi naisille suunnattua sirompaa mallia, joissa on 42 millimetrin kellotaulu.

Uuden Watch GT 2 -älykellon 46 millimetrin malli mahdollistaa Bluetooth-puhelut sisältämänsä kaiuttimen ja mikrofonin kautta jopa 150 metrin etäisyydeltä. Lisäksi kello tukee myös musiikkitoistoa ja kelloon voikin tallentaa jopa 500 musiikkikappaletta. Lisäksi kellosta löytyy entistä laajempi valikoima erilaisia urheilutoimintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Hyvinvointitrendi korostuu monella elämän osa-alueella. Huawei Watch GT 2 -älykello on konkreettinen esimerkki tyylikkäästä, puettavasta älyteknologiasta, joka auttaa meitä parantamaan elämänlaatuamme. Kello on perinteisesti tärkeä asuste ja uusi Watch GT 2 -mallisto tarjoaa nyt modernin keinon ilmaista omaa tyyliään ja seurata myös kätevästi omaa hyvinvointia arjessa”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Päivittäisessä käytössä Huawei Watch GT 2 -älykellon kookkaampi 46 millimetrin malli toimii yhtäjaksoisesti jopa kahden viikon ajan ja älykellon 42 millimetrin malli palvelee yhtäjaksoisesti jopa viikon ajan.

Uutta Huawei Watch GT 2 -älykellossa on myös Huawei TruRelax -teknologia, joka auttaa lievittämään stressiä – se tallentaa sykevälivaihtelun (HRV) arvot ja tarjoaa palautetta käyttäjän stressitasosta. Kellossa on myös istumahälytys, joka kehottaa käyttäjää nousemaan ylös ja liikkumaan tietyn aikajakson jälkeen. Tilanteen vaatiessa hälytyksen voi myös kytkeä pois päältä. Muita mittaustoimintoja ovat muun muassa askelmittari, kalorinkulutus ja seisomaan nousujen määrä, mikä auttaa käyttäjää kiinnittämään huomiota hyvinvointiinsa kokonaisvaltaisesti.

Huawei Watch GT 2 on yhteensopiva Android- ja iOS -laitteiden kanssa. Huawei Watch GT 2 -älykellon 46 millimetrin mallin suositushinta on 249 euroa, Huawei Watch GT 2 -älykellon 42 millimetrin, nahkarannekkeisen mallin suositushinta on 229 euroa ja 42 millimetrin, ruusukullan värisen, metallirannekkeisen mallin suositushinta on 279 euroa. Saataville tulee myöskin 8 erilaista rannekevaihtoehtoa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei