HuaweiYleinen

Vuotokuvat paljastavat Huawein tulevan huipputabletin – Ohuet näytön kehykset ja reikä näytössä

Huawei kehittää uutta huippuluokan tablet-laitetta, jos on uskomista tuoreimpiin vuotokuviin. Uusissa kuvissa väitetään olevan MediaPad M7, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan vasta ensi vuonna, vaikkakin tällä hetkellä laitteesta on vaikea sanoa juurikaan mitään.

Kuvien perusteella Huawei tulee panostamaan tabletin designiin ja on tehnyt siitä kilpailijoista selvästi poikkeavan. Etuosassa on näyttö, jossa on kapeat kehykset ja näytössä on myöskin etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Huhujen mukaan tabletin koodinimi olisi Marx ja se tulee myöskin magneettista näppäimistöä sekä M-Pen-kynää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti MediaPad M7 -laitteesta ei ole toistaiseksi enempää tietoa kuvien lisäksi. Aikaisempina vuosina Huawei on esitellyt huipputablettinsa kahdessa koossa ja nyt myöskin MediaPad M7:n voidaan olettaa tulevan tarjolle 8,4 ja 10,8 tuuman kokoisina. Tehoista voidaan olettaa vastaavan Huawein tuorein Kirin 990 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on ainakin 8 gigatavua. Tabletin takaosassa on kaksoiskamera, mutta sen toteutuksesta ei ole vielä mitään tietoa.

Huawei julkaisi Kiinassa vasta muutama kuukausi sitten huippuluokan MediaPad M6 -tabletit, jonka takia MediaPad M7:n julkaisua ei odoteta kovin pian. On kuitenkin mahdollista, että Huawei on päättänyt aikaistaa julkaisua ja kuvissa oleva laite nähdään jo pian vähintään Kiinan markkinoilla.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei