SamsungYleinen

Raportti: Samsung aikoo myydä 6 miljoonaa taittuvanäyttöistä puhelinta ensi vuonna

Samsung Galaxy Fold

Tuoreimpien raporttien mukaan Samsung aikoo myydä ensi vuonna jopa kuusi miljoonaan taittuvanäyttöistä älypuhelinta. Samsungin odotetaan myyvän 500 000 Galaxy Fold -puhelinta ja ensi vuodeksi yhtiö on kaavaillut alun perin 10 miljoonan taittuvanäyttöisen puhelimen myyntitavoitetta, mutta Samsung on kuitenkin päättänyt laskea tavoitteen kuuteen miljoonaan.

Ensi vuoden tavoite on Samsungille kunnianhimoinen, sillä kyseessä on täysin uusi tuotekategoria ja ainakin aluksi taittuvanäyttöisten puhelimien kanssa on ollut suuria ongelmia. Kuusi miljoonaa puhelinta ei kuitenkaan ole suuri määrä, jos verrata sitä Samsungin koko vuoden älypuhelinmyynteihin. Viime vuonna Samsung toimitti lähes 300 miljoonaa älypuhelinta. Raporttien mukaan Samsung on nostanut Galaxy Foldin taittuvan näytön tuotannon miljoonaan kappaleeseen tässä kuussa, jotta se voisi vastata puhelimen kysyntään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungilta odotetaan viimeistään ensi vuonna uusia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia, joten laitteiden kysyntä saattaa kasvaa entisestään uusien mallien ansiosta. Suomessa Galaxy Foldin myynti alkoi vasta viime viikolla ja hintaa sillä on mukavat 2100 euroa.

Lähde: SamMobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung