HuaweiYleinen

Huawei Watch GT Runner Suomessa myyntiin 279 euron hintaan – tämä älykello on suunnattu juoksijoille

Huawei Watch GT Runner

Huawei on ilmoittanut tänään tuovansa Suomessa myyntiin uuden älykellon, joka kantaa nimeä Huawei Watch GT Runner. Uutuuskello on nimensäkin mukaan suunnattu aktiivisille urheilijoille sekä erityisesti juoksijoille.

Uutuuskellossa Huawei on ottanut huomioon sen, että laite olisi mahdollisimman mukava pitää mukana myös juostessa. Huawei Watch GT Runner on ainoastaan 38,5 grammaa painava, joten sitä on mukava pitää kädessä. Kello on valmistettu pääosin polymeerikuidusta ja se on valittavissa mustassa tai harmaassa väriversiossa. Mitoiksi on ilmoitettu 46,4 x 46,4 x 11 millimetriä ja tarjolla on vain silikonisia rannekkeita. Laite on lisäksi 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT Runner

Huawei on panostanut kellossa GPS-yhteyteen ja Watch GT Runner tarjoaa ensimmäisen ”kelluvan antennin”, joka parantaa GPS:n suorituskykyä 135 prosentilla. Tämän pitäisi mahdollistaa aikaisempaa parempi tarkkuus muun muassa kaupunkiympäristössä. Lisäksi kello tukee viittä eri satelliittijärjestelmää, jotka ovat GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO ja QZSS.

Uutuuskelossa on Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi, jonka avulla käyttäjä pääsee tarkastelemaan laajoja urheilutietoja liittyen harjoituksen intensiteettiin ja palautumisaikaan. Uusi juoksukyvyn mittaamiseen tarkoitettu järjestelmä, Running Ability Index (RAI), auttaa käyttäjää arvioimaan juoksukyvykkyyttään objektiivisesti ja saavuttamaan parhaat tuloksensa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT Runner tarjoaa 1,43 tuuman kokoisen pyöreän AMOLED-näytön, jonka tarkkuus on 466 x 466 pikseliä. Tallennustilaa on 4 gigatavua ja akun luvataan kestävän 14 päivää. Huawei on varustellut kellon magneettisella laturilla. Käyttöjärjestelmänä on yhtiön oma HarmonyOS.

Älykellossa on myös tutut urheilu- ja terveysominaisuudet. Huawein mukaan reaaliaikainen sykkeen mittaus on tarkka ja käytössä on yhtiön TruSeen 5.0+ -algoritmi. Mukana on myös kellotaulu, joka on suunnattu juoksijoille. Kellotaulu kertoo tarkemmin erilaisia urheilutietoja harjoituskuormituksesta juoksuindeksiin. Watch GT Runner tarjoaa myös AI-avusteisen juoksuavustajan.

Huawei Watch GT Runner julkaistiin globaalisti jo viime vuoden lopulla, nyt se on saatavilla myös Suomessa. Uutuuskello on nyt saatavilla useiden suomalaisten jälleenmyyjien kautta 279 euron hintaan. Kellosta on Suomessa tarjolla vain yksi väriversio, mikä on musta.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei