SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili on nyt uudistunut! Uusi ilme, tumma tila ja paljon muuta

Uusi SuomiMobiili on nyt julkaistu.

Uusista tekniikoista sekä mobiilimaailmasta kiinnostuneille lukijoille päivittäistä uutisointia tarjoava sivusto SuomiMobiili on nyt uudistunut. Uudistus tuo mukanaan merkittäviä parannuksia sivustokokemukseen, mutta samalla tarjolle tulee useita uusia ominaisuuksia. SuomiMobiili on kokenut nyt myös toistaiseksi suurimman brändiuudistuksensa.

Sivustouudistus on osa SuomiMobiilin tavoitetta tarjota kasvavalle yleisölle parempia kokemuksia. Tavoitteena on myös erottua kilpailijoista sujuvammalla sekä selkeämmällä sivustokokonaisuudella. Useiden parannuksien ohella SuomiMobiili on saanut paljon uusia ominaisuuksia, joita lukijat ovat vuosien varrella toivoneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin tärkeimmät uudistukset yhdessä kuvassa.

SuomiMobiilin logo on nyt aikaisempaa yksinkertaisempi sekä ymmärrettävämpi, ja se edustaa sivuston tavoitteita. Sivuston ilme on tuttu ja turvallinen, johon lukijat ovat aikaisemminkin tottuneet. Uudistuksia on tehty kuitenkin koko sivuston laajuisesti, jotta SuomiMobiili pysyy uusien suuntauksien perässä. Sivusto tukee nyt aikaisempaa kehittyneempää sivustohakua, yksinkertaisempaa lukemisen seurantaa sekä montaa muuta uutta yksityiskohtaa.

Yksi merkittävistä uudistuksista on tuki tummalle tilalle, jota on odotettu pitkään lukijoiden puolelta. Tumma tila on vain yhden napin painalluksen päässä, mutta SuomiMobiilille uskolliseen tyyliin vaalea tila on edelleen oletusarvoisesti päällä. Tumma tila on optimoitu toimimaan koko sivustolla. Lukijat voivat ottaa tumman tilan käyttöönsä yksinkertaisesti yläpalkissa olevasta painikkeesta, ja se on aina esillä niin desktop- kuin mobiililaitteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pieni vilaus tulevasta tuotevertailusta.

Sivustouudistuksen ohella SuomiMobiili on julkaisemassa myöhemmin tänä vuonna täysin uuden tuotevertailun. Kyseessä on osaksi sivustoa tuleva ominaisuus, jossa lukijat pystyvät aikaisempaa helpommin vertailemaan esimerkiksi älypuhelimia keskenään. Tuotevertailu on suunniteltu käytettäväksi helposti muun muassa mobiililaitteilla.

Suomessa erilaisia tuote- ja puhelinvertailuja on tarjolla muutamia, mutta yksikään niistä ei ole optimoitu käytettäväksi miellyttävällä tavalla esimerkiksi puhelimen pienellä näytöllä. SuomiMobiilin pian julkaistava tuotevertailu tulee vastaamaan tähän puutteeseen. Tuotevertailusta tullaan kertomaan tarkemmin lähempänä julkaisua.

SuomiMobiilia kannattaa käydä seuraamassa sosiaalisen median kanavissa, jotta pysyy perillä mobiilimaailman tuoreimmista suuntauksista. SuomiMobiili löytyy Facebookista, Twitteristä, Instagramista, LinkedInista, TikTokista sekä YouTubesta.

Mikä on SuomiMobiili?

SuomiMobiili on täysin itsenäisesti toimiva teknologiasivusto, jossa keskitytään jatkuvasti kehittyvään markkinaan uutisoinnin ja tuotetestien avulla. Sivustoa operoi vuoden 2022 alussa perustettu Vissi Media Oy.

Sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien ja kasvua on koettu vuodesta toiseen. Olemme asettaneet vuosien varrella itsemme osaksi Suomen mediakenttää ja tarjoamme tekniikasta innostuneille lukijoille mielenkiintoisen vaihtoehdon. SuomiMobiilin tavoitteena on tarjota uudesta teknologiasta kiinnostuneille lukijoille päivittäistä sisältöä uutisten ja arvostelujen muodossa.

Sivustolla on yli 100 000 kuukausittaista lukijaa sekä satojatuhansia sivulatauksia. Vuositasolla sivusto on jatkanut vahvaa kasvuaan, sillä loppuvuoden 2021 aikana sivuston kasvuprosentti oli +20% verrattuna vuotta aikaisempaan.

Haluatko mainostaa SuomiMobiilissa? Mainostajille tarkemmat tiedot löytyvät uudistetusta mediakortistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hyvältähän tämä vaikuttaa näin ensituntumalta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili