HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa ammattijuoksijoille oma kellonsa – Watch GT Runner julkaistaan 17. marraskuuta

Huawei julkaisi globaalisti jo viime kuussa uudet Watch GT 3- ja Watch Fit mini -älykellot, mutta pian on luvassa jälleen uusi älykello. Huawei on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa Huawei Watch GT Runner -älykellon ensi viikolla.

Tuleva älykello on suunniteltu ammattijuoksijoille, johon viittaa myös Watch GT Runner -mallinimi. Julkaisu tapahtuu 17. marraskuuta Kiinassa, mutta toistaiseksi julkaisusta globaalisti ei ole mitään tietoa. Huawei ei ole vahvistanut kellon tarkkoja tietoja, mutta Weibossa julkaistut vihjailevat kuvat paljastavat muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat kellossa olevan pyöreä muotoilu ja oikeassa reunassa on pyöreä kruunupainike sekä toinen perinteisempi painike. Kello tulee tarjoamaan juoksijoille kattavaa tietoja tahdista, juoksun tehosta, kuljetusta matkasta sekä sykkeestä. Huawei on paljastanut kellon tulevan tarjoamaan kaksitaajuisen GPS-yhteyden, joka tarjoaa 135 prosenttia paremman suorituskyvyn ja vähentää älypuhelimen tarvetta harjoitusten seurannassa.

Todennäköisesti Watch GT Runner -älykellossa käytetään Huawein omaa HarmonyOS-käyttöjärjestelmää. Nähtävästi kello on pitkälti samanlainen kuin jo aikaisemmin julkaistut Watch GT 3 -kellot, mutta nyt laite on suunnattu lisätoiminnoillaan ammattijuoksijoille.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei