OnePlusOPPOYleinen

Huhu: OnePlus 10 Pro saamassa erittäin tehokkaan 125 watin pikalatauksen

OnePlus 10 Pro

Kiinalainen Oppo ja sen tytärbrändit Realme ja OnePlus tulevat ensi vuoden älypuhelimissaan laittamaan lataustoteutukset uusiksi, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Realme vahvisti jo aikaisemmin syksyllä kehittävänsä lippulaivapuhelinta, jossa on 125 watin tehoinen pikalataus. Nyt huhun mukaan vastaava pikalataus tullaan näkemään myös Oppon ja OnePlussan ensi vuoden huippupuhelimissa.

Weibo-palvelussa on jaettu nyt kattava listaus puhelimista, joihin 125 watin lataus on nähtävästi tulossa. Suomalaisittain mielenkiintoisin listauksessa on varmasti OnePlus 10 Pro, sillä Oppo tai Realme eivät ole virallisesti saatavilla Suomessa. Jo aikaisemmin tällä viikolla nähtiin CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia OnePlus 10 Prosta, jotka paljastivat OnePlussan suunnittelevan täysin uutta kameramuotoilua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pron ohella 125 watin pikalataus on tulossa Realme GT2 Pro -puhelimeen sekä Oppon Find X4-, Find X4 Pro- ja Reno 8 Pro -puhelimiin sekä Oppo N -sarjaan. Kaikkia puhelimia odotetaan julkaistavaksi ensi vuoden alkupuolella, eli tammi-kesäkuussa. Toistaiseksi Oppon latausratkaisun nopeudesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta Realme on kertonut 125 watin pikalatauksen takaavan 3 minuutissa 33 prosenttia akkua, jos laitteen akku on 4000 milliampeeritunnin suuruinen.

Aikaisempaa nopeammat pikalataukset eivät ole uusi juttu, sillä esimerkiksi Xiaomin uudessa Xiaomi 11T Pro -puhelimessa on 120 watin pikalataus. Xiaomin latausratkaisu lataa 5000 milliampeeritunnin akun täyteen alle 20 minuutissa. Tällä hetkellä Samsung ja Apple luottavat 20-25 watin latauksiin, mutta kiinalaisvalmistajat tarjoilevat muun muassa 30-65 watin pikalatauksia monissa laitteissaan.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus