HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa pian Watch GT 3 -sarjan älykellot – julkaisu todennäköisesti torstaina

Huawei on kertonut järjestävänsä Euroopassa uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden 21. lokakuuta, jossa nähdään ainakin uusi Nova 9 -älypuhelin. Eilen Huawei vihjasi myös uusista FreeBuds-kuulokkeista, mutta tänään vihjaillaan myös uusista älykelloista. Aikaisemmin tänä vuonna Huawei julkaisi huippuluokan Watch 3- ja Watch 3 Pro -älykellot, mutta nyt jatkoa on tulossa suosittuun Watch GT -mallistoon.

Aasian ja Tyynenmeren alueella Huawei järjestää erillisen julkaisutilaisuuden 28. lokakuuta, jossa julkaistaan todennäköisesti samat laitteet kuin Euroopassa torstaina 21. lokakuuta. Huawei on vahvistanut julkaisevansa uudet Huawei Watch GT 3 -sarjan älykellot, joista on nähty myös pieni vilaus vihjailevassa videossa. Huawei puhuu sarjasta, joten todennäköisesti odotettavissa ovat Watch GT 3 ja Watch GT 3 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi Huawei Watch GT 3 -sarjan älykelloissa on tuttu pyöreä muotoilu ja kellot on valmistettu metallista, lasista ja keraamista. Kuvat vahvistavat kelloissa olevan myös Watch 3 -älykelloista tuttu kruunupainike oikeassa reunassa. Lisäksi kuvista voidaan päätellä kelloissa olevan oma kaiuttimensa, joka voisi viitata tukeen Bluetooth-puheluille tai jopa eSIM-kortille. Kuvista voidaan päätellä Huawein tuovan kellot tarjolle ainakin hopeana ja mustana väriversiona, joiden lisäksi rannekkeet ovat ruskea nahka ja musta muovi.

Valitettavasti vielä ei ole tietoa Huawei Watch GT 3 -älykellojen tarkoista teknisistä ominaisuuksista. Huaweille tuttuun tapaan kelloilta voidaan odottaa kehittyneitä urheilu- ja terveysominaisuuksia, langatonta latausta, parin viikon mittaista akunkestoa sekä muita jo aikaisemmista älykelloista tuttuja ominaisuuksia. Käyttöjärjestelmänä on todennäköisesti HarmonyOS 2.0, joka nähtiin jo Watch 3 -älykelloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkempia tietoja Watch GT 3 -kelloista saadaan varmasti jo tällä viikolla 21. lokakuuta, joten kovinkaan kauaa julkaisua ei tarvitse odottaa.

Lähde: Twitter (Huawei Mobile MY)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei