AndroidHonorHuaweiYleinen

Huawein EMUI 5.0 julkaistaan tällä viikolla: ”jotain nopeampaa, jotain kauniimpaa”

emui5-0Huawei tulee tällä viikolla julkaisemaan uudet Mate 9- ja Mate 9 Pro -puhelimet Saksassa ja samalla tullaan esittelemään Huawein uutta EMUI 5.0-käyttöliittymää. Tällä hetkellä EMUI 4.1 -versio on uusin ja se perustuu Android 6.0 -versioon. Pian julkaistava EMUI 5.0 perustuu luonnollisesti uusimpaan Android 7.0 -versioon.

Huawei on vahvistanut uuden käyttöliittymäversion julkaisun yhtiön virallisella Facebook-sivulla ja kertoo, että tulevasta päivityksestä on tulossa nopeampi ja kauniimpi kuin edeltäjistään. Huawei mainitsee EMUI 5.0:n olevan suurin päivitys tähän mennessä. Päivitys julkaistaan 3.11.2016, ja se on esiasennettuna silloin julkaistavissa Mate-puhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitys on tiettävästi tulossa muihin Huawein puhelimiin myöhemmin. Vaikka Huawei ei ole tunnetusti kovinkaan ahkera päivittämään puhelimiensa käyttöjärjestelmiä, niin kuitenkin EMUI 5.0 luultavasti tulee saataville monille Huawein lippulaivapuhelimille. Esimerkiksi Huawei P9-mallit, Honor 8 ja Honor 7, Mate S ja Mate 8 tulevat tulevina kuukausina todennäköisesti, saamaan tämän suuremman päivityksen.

Tulemme kertomaan EMUI 5.0:sta tarkemmin, kun se on julkaistu myöhemmin tällä viikolla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android