HuaweiYleinen

Huawein laitteita voi ostaa nyt Woltin kautta – toimitus jopa puolessa tunnissa kotiovelle

Kuva: Wolt

Huawei on tänään tiedottanut ruuan kotiinkuljetuksista tunnetun Woltin ja elektroniikkaliike Veikon Koneen aloittaneen yhteistyön, jonka ansiosta Woltin kautta pystyy tilaamaan Huawein laitteita suoraan kotiovelle. Suomalainen Wolt on hyvää vauhtia laajentamassa palveluitaan myös vähittäiskaupan puolelle, ja näin ollen yhteistyö Veikon Koneen kanssa on luonteva jatkumo tälle kehitykselle. Kodinelektroniikkaliikkeen valikoimiin kuuluu runsaasti tuotteita, jotka kokonsa puolesta sopivat mainiosti ripeiden Wolt-lähettien toimituspalettiin.

“Alati kasvava verkko-ostaminen kiihtyi entisestään koronan myötä. Kotoilu toi aivan uusia asiakasryhmiä verkkoon ja tottuneetkin käyttäjät ovat olleet entistäkin aktiivisempia. Myös vaatimustaso tuotteiden ja palveluiden suhteen on kasvanut. Kun asiakas on ostopäätöksensä verkossa tehnyt, niin silloin alkaa odottaminen. Mitä nopeammin saamme tuotteen asiakkaalle, sitä tyytyväisempi hän tietysti on”, kertoo Veikon Koneen toimitusjohtaja Panu Vainio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Perinteiselle verkkokaupalle korona-aika on tuonut myös haasteita toimitusaikojen suhteen. Tähän tilanteeseen pikatoimitusten pioneeri Wolt on mitä mainioin ratkaisu. Kun kotona kaivataan esimerkiksi uutta aktiivisuusranneketta tai laadukkaita langattomia kuulokkeita, on Huawein mukaan luontevaa nykyisin Woltittaa ne.

“Nopea ja vaivaton kotiinkuljetus on kasvattanut suosiotaan kuluttajien keskuudessa. Olemme innoissamme, että voimme yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjota entistä mutkattomamman tavan hankkia Huawei-laitteita”, kertoo Huawein myyntipäällikkö Veli-Petteri Eskonniemi.

Huawein mukaan uuden yhteistyön tuloksena tuotteet voidaan saada asiakkaille jopa puolessa tunnissa suoraan kotiin.

“On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Veikon Koneen kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman monessa eri tilanteessa. Mitä kattavammin palvelustamme löytyy tuotteita erilaisiin arjen tarpeisiin, sitä paremmin voimme vapauttaa asiakkaidemme aikaa muihin asioihin”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei