HuaweiYleinen

Huawein tuore lippulaiva Huawei P10 saapui myyntiin Suomessa

Huawei esitteli maailmanlaajuisesti Huawei P10:n ja Huawei P10 Plussan helmikuun lopulla Barcelonassa. Uutuuksista pienempi ja halvempi Huawei P10 on tänään saapunut Suomessa myyntiin. Huawei on ilmoittanut myös, että suomalainen laulaja ja lauluntekijä Jenni Vartiainen nähdään P10:n kansainvälisen mainoskampanjan tähtenä.

Huawei P10:ssä on 5,1 tuuman näyttö ja sitä on suojaamassa 2.5D:n kaareva Gorilla Glass 5 -lasi. Puhelin koostuu kokonaisuudessaan timanttileikatusta ja hiekkapuhalletusta metallista, lukuunottamatta takaosan kameroita korostavaa lasista kaistaletta. Puhelimen sisällä hyrrää kahdeksanytiminen Kirin 960 -järjestelmäpiiri, jonka tukena 4 gigatavua RAM-muistia. Huawei P10:ssä on 3200 milliampeeritunnin akku, joka tukee Huawein omaa Super Charge -teknologiaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P10:ssä on sormenjälkilukija laitteen etuosassa lasin alle piilotettuna. Puhelimessa on myös uusi EMUI 5.1 -käyttöliittymä, joka perustuu Googlen Android 7.0 -käyttöjärjestelmäversioon. Huawei P10:ssä on Leican kanssa yhteistyössä kehitetty kaksoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin värillisestä kamerasta sekä 20 megapikselin mustavalkokamerasta. Etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä.

Huawei P10 on siis saapunut tänään myyntiin Suomessa 599 euron suositushintaan. Suuremmalla näytöllä varusteltu Huawei P10 Plus saapuu Suomeen vasta myöhemmin huhtikuun lopulla 799 euron suositushinnalla. Molemmat Suomeen saapuvista puhelimista ovat Dual-SIM-puhelimia. SuomiMobiili sai Huawei P10:n testiin muutama viikko sitten ja arvostelumme laitteesta julkaistaan lähiaikoina.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei