AndroidHonorHuaweiYleinen

Huawein uusi Honor 8 Lite saapui Suomessa myyntiin

Honor 8 Lite

Huawei esitteli Suomessa helmikuun alussa uuden Honor 8 Lite -puhelimen. Uutuuspuhelin on alemman hintaluokan seuraaja mainetta niittäneelle Honor 8 -puhelimelle. Puhelimen myynti alkoi tänään 17.2. ja sen suositushinta on 269 euroa.

Honor 8 Lite jäljittelee ulkoisesti isoveljeään Honor 8:aa, mutta halvemmilla materiaaleilla. Puhelimessa on samainen 15-kerroksinen 2.5D-takalasipinta, mutta aikaisemmasta tiedosta poiketen Honor 8 Litessä on muovinen runko. Teknisesti Honor 8 Lite on keskitasoa, sillä siitä löytyy kahdeksanytiminen Kirin 655 -järjestelmäpiiri ja 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laite tarjoaa 16 gigatavua, mutta myös muistikorttipaikka löytyy, joka tukee jopa 128 gigatavun muistikortteja. Honor 8 Liten näyttö on sama kuin Honor 8:ssa, eli 5,2 tuuman ja Full HD tasoa. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Android 7.0, jonka päällä pyörii Huawein oma EMUI 5.0 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen pääkamerana toimii 12 megapikselin F2.2 aukolla varustettu kenno, jossa on nopea 0,3 sekunnin tarkennus. Honor 8 Liten etukamera on 8 megapikseliä ja se on varusteltu 77 asteen laajakuvalinssillä.

Honor 8 Lite saapui myyntiin Suomessa tänään monien jälleenmyyjien kautta. Aluksi myynti alkaa mustan ja valkoisen väriversion osalta, mutta helmikuun lopulla valikoima täydentyy kultaisella värillä, sekä sinisellä vaihtoehdolla maaliskuun lopulla. Puhelin saapui SuomiMobiilin testiin aikaisemmin tällä viikolla ja kattavampi arvostelu on tulossa muutaman viikon päästä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android