AndroidLGMWCYleinen

LG G6 esiintyy jälleen uusissa livekuvissa – vahvistus AOD-näytölle

LG G6. Kuva: The Verge

LG:n tuleva lippulaivapuhelin G6 ei ole enää mikään salaisuus, sillä siitä tiedetään jo lähes kaikki, vaikka puhelinta ei ole vielä edes julkaistu. LG G6 tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti ensi viikolla 26. helmikuuta, jolloin myös monet muut valmistajat julkaisevat uusia puhelimiaan.

Nyt sivusto 9To5Google kertoo uusista vuodetuista livekuvista, joissa esiintyy ilmiselvästi LG G6. Kuvat eivät kuitenkaan vahvista juurikaan mitään uutta, jota emme olisi jo aikaisemmin nähneet. Kuvien perusteella LG G6 tulisi saamaan tuen AOD-näytölle (Always-On Display). Uudet kuvat vahvistavat myös aikaisemmin huhutut pyöreät näytön kulmat sekä puhelimen kiiltävän takapinnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG G6 -puhelimen odotetaan teknisesti olevan varsin hyvällä tasolla, sillä siinä kerrotaan olevan muun muassa Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 3200 milliampeeritunnin akku. Puhelimen yksi erikoisista ominaisuuksista on sen näyttö, jonka kuvasuhde on harvinainen 18:9. On huhuttu, että näytön koko olisi 5,7 tuumaa ja LG:n odotetaan panostavan myös minimaalisiin näytön kehyksiin. Erinäisten huhujen perusteella puhelin olisi myös vedenkestävä.

LG tulee siis järjestämään oman lehdistötilaisuutensa ensi viikon sunnuntaina 26. helmikuuta, jolloin LG G6 tullaan julkaisemaan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android