HuaweiYleinen

Huawein uusi Watch Fit Special Edition -älykello myyntiin Suomessa 99 euron hintaan – Kattavat urheilu- ja terveystoiminnot edullisesti

Huawei Watch Fit Special Edition

Huawei julkisti heinäkuussa valituilla markkinoilla uuden Huawei Watch Fit Special Edition -älykellon, tai lyhemmältään nimeltään Watch Fit SE -kellon. Nyt uutuus on tuotu kaikessa hiljaisuudessaan myös Suomessa myyntiin.

Useat suomalaiset jälleenmyyjät ovat lisänneet Huawei Watch Fit SE -kellon valikoimiinsa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä vihreä. Hintaa uutuuskellolla on 99 euroa, mutta se tuo mukanaan hinnastaan huolimatta edelleen Huawein tuttuja terveys- ja urheilutoimintoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on pieni päivitys vuonna 2020 julkaistuun alkuperäiseen Watch Fit -älykelloon, mutta mitään merkittävää uutta ei ole saatu kuin ohjelmistopuolelle. Kellon luvataan olevan 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä ja kevyt muovirakenne tekee käytöstä miellyttävää.

Watch Fit Special Edition tarjoaa suuren 1,64 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 456 x 280 pikselin tasolle. Näyttöä on suojaamassa 2,5D kaareva lasi, joka tuottaa saumattoman vaikutelman kellon kehyksen kanssa. Kelloon on saatu Bluetooth 5.0 -yhteys sekä monia antureita, kuten sykesensori, ympäristön valonanturi, 6-akselinen IMU-anturi sekä GPS-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun keston kerrotaan olevan jopa 9 päivää, mutta peruskäytössä se laskee 6 päivään. Huawei on varustellut Watch Fit Special Editionin magneettisella pikalatauksella, jonka avulla kerrotaan viiden minuutin latauksella akun riittävän koko päivän.

Terveysominaisuudet ovat pysyneet ennallaan, mutta mukana on nyt myös tieteellinen juoksuohjelma, yli 100 urheilutilaa sekä muut tutut Huawein kellojen toiminnot. Kello tallentaa myös sykkeen, kulutetut kalorit sekä harjoittelun keston reaaliajassa. Kellolla voidaan mitata myös unen laatua sekä happisaturaatiota.

Lähde: Huawei Watch Fit Special Edition -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei