GoogleYleinen

Huhu: Googlen taittuvanäyttöinen puhelin kantaa nimeä Pixel Notepad ja maksaa noin 1400 dollaria

Konseptikuva siitä, miltä Googlen taittuvanäyttöinen puhelin voisi näyttää.

Googlen on tiedetty kehittävän taittuvanäyttöistä älypuhelinta, mutta huhuissa laitteen nimeksi on mainittu Pixel Fold. Nyt tuoreimmat tiedot puhelimesta kertovat hieman erilaista näkemystä mahdollisesta nimestä, mutta myöskin hinnoittelusta.

Tulevan puhelimen nimeksi mainitaan nyt Google Pixel Notepad, eikä Google haluaisi nimetä sitä samalla tavalla kuin esimerkiksi Samsung Galaxy Z Fold 3. Samainen raportti kertoo, että Googlen tavoite on tarjota puhelin 1400 dollarin hintapisteessä. Tavoitehinta saattaa kuitenkin muuttua ennen julkaisua, mutta 1400 dollarin hintaa ovat povanneet kaksi erillistä lähdettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hinta olisi selvästi edullisempi kuin Samsungilla, sillä Yhdysvalloissa Galaxy Z Fold 3:n hinta on 1799 dollaria. Lisäksi Pixel Notepad olisi jopa 500 dollaria kalliimpi kuin Googlen nykyinen Pixel 6 Pro -huippupuhelin. Googlen odotetaan julkaisevan taittuvanäyttöisen puhelimensa globaalisti vuoden 2022 loppuun mentäessä, mutta nähtävästi se julkaistaan aluksi vain Yhdysvaltojen markkinoille.

Pixel Notepad -puhelimen on odotettu olevan hieman leveämpi ja matalampi kuin esimerkiksi Galaxy Z Fold 3 -puhelimen. Toteutus olisi lähempänä Oppo Find N -puhelinta. Puhelimeen on huhuttu Googlen omaa Tensor-järjestelmäpiiriä, mutta tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei valitettavasti vielä ole tietoja. Kameroiden on odotettu olevan 12,2 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin selfiekamera.

Todennäköisesti tiedot Pixel Notepad -puhelimesta tulevat tarkentumaan tulevien kuukausien aikana ennen varsinaista julkaisua.

Lähde: 9to5google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google