MotorolaYleinen

Motorola ”Frontier” -puhelimesta vuodettiin ensimmäinen kuva – 200 megapikselin kameralla varusteltua puhelinta odotetaan heinäkuussa

Motorola ”Frontier” / Kuva: Winfuture.de

Tuoreet huhut kertoivat aikaisemmin, että Motorola olisi kehittämässä todellista lippulaivapuhelinta, joka vakuuttaa erityisesti teknisillä ominaisuuksillaan. Puhelimen kerrottiin kantavan nimeä ”Frontier”, jonka lisäksi tarkkoja tietoja vuodettiin. Nyt tunnettu sivusto Winfuture.de on saanut käsiinsä ensimmäisen kuvan puhelimesta, ja samalla sivusto vahvistaa aikaisempia vuotoja.

Sivuston mukaan puhelimen tarkempi koodinimi olisi ”Frontier 22” ja uudet tiedot ovat peräisin hyvin luotettavasta lähteestä. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi heinäkuussa 2022, ja siinä on kerrottu olevan monia hyvin mielenkiintoisia toteutuksia, joita ei ole aikaisemmin Motorolan puhelimissa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kuva on yllättävän tarkka, vaikka julkaisuun on vielä puoli vuotta aikaa. Puhelimen etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jossa on ohuet kehykset ja etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria. Salama koostuu kuvan perustella kolmesta LED-valosta. Kameroiden vieressä on myös teksti ”194MP | OIS 1/1.5””, jolla viitataan pääkameraan.

Motorolan kerrotaan tarjoavan puhelimessa Qualcommin seuraavan sukupolven Snapdragon-järjestelmäpiirin, jonka koodinumero on ”SM8475”. Toistaiseksi järjestelmäpiiristä ei ole tarkkoja tietoja, mutta kyseessä pitäisi olla jonkinlainen versio tällä hetkellä tuoreimmasta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiristä, jonka koodinumero on ”SM8450”. Puhelimessa pitäisi olla myös 6,67 tuuman kokoinen kaartuva POLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta kyseessä on todella mielenkiintoinen laite. Motorola tulee hyödyntämään erittäin tarkkaa 200 megapikselin kamerasensoria, joka perustuu tietojen mukaan Samsungin uusimpaan HP1-sensoriin. Kyseessä saattaa olla maailman ensimmäinen älypuhelin 200 megapikselin kameralla. Lisäksi Motorola tarjoaa puhelimessa 50 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 12 megapikselin tasoisen telekameran. Etukameran osalta tarjolla on 60 megapikselin tasoinen sensori. Megapikseleitä ei Motorola Frontier -puhelimesta puutu. Vuodon mukaan etukamerassa pitäisi olla tuki myös Snapdragonin uudelle ”Always on” -toiminnolle.

Puhelimessa on vuotojen mukaan myös tuki erittäin tehokkaalle 125 watin langalliselle pikalataukselle USB-C-liittimen kautta. Lisäksi Motorola tulee tarjoamaan 50 watin tasoisen langattoman latauksen. Akun koko on kerrottu olevan 4500 milliampeerituntia. Puhelimeen voidaan odottaa myös Android 12 -käyttöjärjestelmää, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin julkaisu tapahtuu heinäkuussa 2022. Todennäköisesti tarkempia tietoja laitteesta kuullaan vielä ennen julkaisua.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola