HMDYleinen

Huhu: HMD Atlas -puhelin tulossa pian – Saamassa Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiirin ja 48 megapikselin kameran

Tältä näyttää väitetysti HMD Atlas.

Suomalainen HMD Global saattaa pian julkaista uuden älypuhelimen, joka olisi suunnattu erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoille. Kyseessä on HMD Atlas -nimeä kantava laite, joka olisi seuraaja Nokia G400 5G -mallille.

Tietoja puhelimesta on vuotanut HMD-aiheinen X-palvelun käyttäjä, ja niistä on uutisoinut muun muassa Nokiamob.net-sivusto. Lisäksi on jaettu kuva, jossa on väitetysti HMD Atlas -puhelin. Tiedot ja kuva kannattaa ottaa tässä vaiheessa vielä varauksella vastaan, sillä ne voivat olla myös innokkaan fanin kuvitelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

[main0s]

HMD Atlas -puhelimeen on nähtävästi tulossa 6,64 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaisi Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiiri, joka tuo lähtötason suorituskyvyn ja 5G-yhteydet. RAM-muistia olisi 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua.

Puhelimeen saataisiin myös 48 megapikselin pääkamera, jossa on f/1.8-aukolla varusteltu linssi sekä automaattitarkennus. Puhelimessa olisi myös 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä erillinen syvyyskamera. Etuosassa on vuodon mukaan 16 megapikselin sensori selfiekuvia varten.

[main0s]

Muita ominaisuuksia ovat 5500 milliampeeritunnin akku, tuki Quick Charge 4.0+ -pikalataukselle, Wi-Fi 5- ja Bluetooth 5.1 -yhteydet, muistikorttipaikka, sormenjälkilukija sekä kuulokeliitin. Mitoiksi kerrotaan 163 x 75 x 8,75 millimetriä ja painoa olisi jopa 210 grammaa. Väriversioita olisi yksi, joka on Olive Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hinnaksi mainitaan 239,99 dollaria. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi jossain kohtaa Yhdysvaltojen markkinoilla.

Lähde: Nokiamob.net, X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD