SamsungYleinen

Raportti: Samsung julkistaa Galaxy Watch FE -älykellon jo hyvin pian – selvästi ennen kesän muita uutuuksia

Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE -älykellosta on nähty viime päivinä muutamia vuotoja, mutta nyt tuorein raportti kertoo tarkan julkaisupäivän. Pitkään on odotettu, että Samsung voisi julkistaa edullisemman älykellonsa yhdessä uusien huipputuotteiden kanssa 10. heinäkuuta Pariisissa, mutta Watch FE voidaan nähdä jo viikkoja aikaisemmin.

X-palvelussa julkaistun tiedon mukaan Samsung valmistelee Galaxy Watch FE -älykellon julkaisua tapahtuvaksi 24. kesäkuuta, eli tasan kahden viikon päästä. Heinäkuussa Samsungilla on kuitenkin odotettavasti julkaisuvuorossa useita muitakin älykelloja, kuten Galaxy Watch 7 sekä Galaxy Watch Ultra.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietysti kyseessä on edelleen vain huhu, mutta Samsungin olisi loogista julkistaa Galaxy Watch FE:n kaltainen tuote selvästi erillään todellisista lippulaivoista. Galaxy Watch FE voisi helposti hukkua heinäkuun lanseerauksien joukkoon, sillä Samsungilta odotetaan myös uusia taittuvia Galaxy Z -sarjan puhelimia sekä Galaxy Ring -älysormusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch FE on käytännössä täysin sama laite kuin muutaman vuoden takainen Galaxy Watch 4 -älykello. Samsung tähtää uudelleen brändäämisellä selvästi edullisempaan hintapisteeseen. Huhujen mukaan hinta voisi asettua Euroopassa 199 euroon.

Tarkemmin Watch FE -kelloon voi tutustua aikaisemmasta vuodosta tämän linkin takaa.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung