NokiaSamsungYleinen

Nokia 5.3- ja Samsung Galaxy A41 -puhelimet saapuivat ennakkomyyntiin – toimitukset alkavat 25. toukokuuta

Samsung Galaxy A41

Suomessa saataville on tulossa toukokuun lopulla kaksi varsin mielenkiintoista alemman keskihintaluokan älypuhelinta, jotka ovat Nokia 5.3 sekä Samsung Galaxy A41. Nyt molemmat uutuuspuhelimet ovat päätyneet ennakkomyyntiin muutamien suomalaisien jälleenmyyjien kautta, ja samalla myös molempien puhelimien toimituspäivämäärä on vahvistunut.

Galaxy A41 on huhtikuun alussa julkaistu älypuhelin, joka tarjoaa muun muassa Full HD+ -tasoisen 6,1 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, 48 megapikselin kolmoiskameran, MediaTekin kehittämän Helio P65 -järjestelmäpiirin sekä 3500 milliampeeritunnin akun. Lisätietoja Galaxy A41 -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung kertoi julkaisun aikaan, että Galaxy A41 on tulossa myyntiin toukokuun lopulla 299 euron hintaan. Nyt puhelin on ennakkotilattavissa monien jälleenmyyjien kautta ja toimituspäivämääräksi on ilmoitettu 25. toukokuuta 2020. Puhelin on myynnissä kolmessa värissä, jotka ovat valkoinen, sininen ja musta. Galaxy A41 -puhelimen jälleenmyyjät löytyvät myös kootusti alapuolella olevasta Hintaseuranta.fi -palvelun linkistä.

Nokia 5.3

Toinen ennakkotilattavaksi tullut uutuuspuhelin on HMD Globalin valmistama Nokia 5.3, joka julkaistiin maaliskuussa. Nokia 5.3 on varusteltuna muun muassa HD+ -tasoisella 6,55 tuuman LCD-näytöllä, 13 megapikselin neloiskameralla, Snapdragon 665 -järjestelmäpiirillä sekä 4000 milliampeeritunnin akulla. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa kattavammasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global ei ole vielä virallisesti maininnut, milloin Nokia 5.3 on tulossa myyntiin Suomessa, mutta muun muassa operaattori DNA on ilmoittanut aloittaneensa puhelimen ennakkomyynnin. Lisäksi toimituksien kerrotaan alkavan 25. toukokuuta, eli samaan aikaan Galaxy A41 -puhelimen kanssa. Suomessa Nokia 5.3 -puhelimesta on tulossa tarjolle vain 64 gigatavun versio ja hintaa on 199 euroa. Nokia 5.3 on tarjolla myös kahdessa väriversiossa, jotka ovat syaani ja harmaa.

Nokia 5.3 -puhelimen jälleenmyyjät löytyvät myös kootusti alapuolella olevasta Hintaseuranta.fi -palvelun linkistä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia