OnePlusYleinen

OnePlus X ei saa seuraajaa – yhtiö keskittyy vain oikeisiin huippupuhelimiin

oneplus-pete-lau-3-l

OnePlus 3 & Pete Lau Kuva: Engadget.com

OnePlus julkaisi eilen uuden OnePlus 3 -puhelimen, joka edustaa yhtiön lippulaivapuhelinta. Uutuuspuhelin on teknisesti erinomainen laite, eikä hinta ole kuin 400 euroa. Viime vuonna yhtiö julkaisi OnePlus 2 -mallin sekä hieman myöhemmin OnePlus X -puhelimen. Siinä missä OnePlus 2 oli yhtiön silloinen huippupuhelin, niin OnePlus X lukeutui keskihintaluokan puhelimeksi hieman alle 300 euron hintalapulla.

OnePlus 3:n julkaisun yhteydessä yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut, että OnePlus tulee jatkossa keskittymään vain yhteen puhelimallistoon, eikä OnePlus X tule saamaan seuraajaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pete Lau ei kuitenkaan paljastanut mitään yhtiön puhelimien myyntilukija. Hänen mukaansa OnePlussalla menee oikein hyvin kaikkialla Euroopassa, Intiassa sekä Yhdysvalloissa. Lau odottaa myös, että Eurooppa pysyy yhtiön nopeimmin kasvavana markkinana. Samalla OnePlus on varovainen Kiinassa, jossa aiotaan keskittää resursseja online-kanaviin.

OnePlus on aiemmin julkaissut puhelimet kutsujärjestelmällä, joka aiheutti paheksuntaa monissa kuluttajissa, mutta nyt OnePlus 3:n kohdalla kutsujärjestelmä on lopetettu ja laitetta on heti saatavilla reilusti. OnePlus 3:n massatuotanto alkoi viime kuussa.

Lähe: Engadget.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus