HMDNokiaYleinen

Huhu: Nokia 9.3 -huippupuhelin jo ”95% valmis”, julkaisu saattaa kuitenkin siirtyä näytönalaisen kameran takia

Nokia 9 PureView

HMD Global on panostanut markkinoilla pitkälti vain edullisemman hintaluokan älypuhelimiin ja todelliset huippuluokan älypuhelimet ovat olleet vähässä. Nyt HMD Globalilta on kuitenkin odotettu Nokia 9 PureView -puhelimen seuraajaa, josta on jälleen saatu kuulla hieman lisätietoja Twitterissä Nokia-tiedoistaan tunnetulta Nokia anew -käyttäjältä.

Tietojen mukaan Nokia 9.3 -puhelin olisi tällä hetkellä 95 prosenttisesti valmis, ja HMD Globalin kerrotaan suunnittelevan julkaisua vielä tämän vuoden aikana. Tieto on kuitenkin varsin erikoinen, sillä aikaisempien huhujen mukaan HMD Global olisi jo siirtänyt huippupuhelimen julkaisun ensi vuoden alkuun, mutta nähtävästi mitään suurempia päätöksiä ei vielä ole tehty yhtiön sisällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia anew kertoo, että yhtiöllä on vielä huoli siitä, että uutuuslaitteessa olisi paljon viallisia näyttöjä, uuden näytönalaisen kameratekniikan takia. HMD Globalin kerrotaan haluavan odottaa, että kilpailijat testaisivat näytönalaista etukameraa ensin tuotteissaan, ennen kuin uskallusta löytyy tuoda Nokia 9.3 -puhelin markkinoille.

Toistaiseksi Nokia 9.3 -puhelimesta ei tiedetä kuitenkaan kovin paljoa. Aikaisemmin on huhuttu, että HMD Global saattaisi tuoda puhelimeen 120 hertsin virkistystaajuudella varustellun näytön ja 108 megapikselin kameran. Todennäköisesti tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joka mahdollistaa myös 5G-tuen. Vasta loppuvuosi näyttää siis, että onko HMD Global julkaisemassa huippupuhelin, vaiko ei.


Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD