OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 10 -puhelimissa on edeltäjistä tuttu muotoilu – useita Nord-puhelimia ja lisälaitteita työn alla

OnePlus 9 Pro

OnePlussalta on odotettu uutta OnePlus 9RT -puhelinta lokakuussa valituilla markkinoilla, mutta OnePlus-fanien katseet ovat jo ensi vuoden lippulaivapuhelimissa. Huhujen mukaan OnePlussalta ei olisi enää syksyn aikana tulossa uusia OnePlus 9T -sarjan uutuuspuhelimia, mutta nähtävästi luvassa on vielä edullisia Nord-puhelimia globaaleille markkinoille.

Ensi vuoden alussa on huhuttu tulevan uusi OnePlus 10 -mallisto, joka tarjoaisi seuraajat tänä keväänä julkaistuille OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimille. Nyt tuore huhu kertoo tietoja OnePlus 10 -puhelimien muotoilusta. Vuotaja Yogesh Brar on kertonut Twitterissä, että OnePlus 10 -puhelimet olisivat hieman paremmin viimeistellyt, mutta tarjoavat lähes samanlaisen muotoilun kuin edeltäjänsä. OnePlus 10 -puhelimien julkaisua odotetaan vasta keväällä 2022.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaisen vuodon mukaan OnePlus työskentelee myös useiden uusien Nord-sarjan puhelimien parissa, mutta laitteiden teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tietoa. Valitettavasti twiitti ei tarkasti kerro puhelimien julkaisusta mitään. Tietojen mukaan OnePlussalta olisi luvassa myöskin joitakin uusia lisälaitteita seuraavan julkaisun yhteydessä, mutta tarkkaa aikaa seuraavalle julkaisulle ei ole tiedossa. Todennäköisesti vuotaja viittaa lokakuussa odotettavaan OnePlus 9RT -puhelimen julkaisuun.


Lähde: Twitter (Yogesh Brar)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus