AppleYleinen

Vuotanut video suojakuorista saattoi vahvistaa iPhone 13 -mallinimeämisen

Twitterissä ”PinkDon” -nimellä tunnettu vuotaja on julkaissut lyhyen videon, jossa on esillä tulevan iPhone-puhelimen suojakuoret. Video saattoi paljastaa vihdoin uusien iPhone-puhelimien virallisen nimeämisen, mutta tiedot kannattaa silti ottaa varauksella vastaan. Vuotaja on myöhemmin poistanut videon Twitter-tililtään.

Julkaistulla videolla on esillä iPhone 13 Pro Max -puhelimelle suunnatut MagSafe-silikonikuoret. 9to5Mac.com-sivuston mukaan vuoto saattaa vahvistaa uusien iPhone-puhelimien nimeämisen, sillä Applen on odotettu käyttävän joko iPhone 13- tai iPhone 12s -mallinimiä. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että vuoto voi olla myös valheellinen, sillä se on jo nyt poistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodetulla videolla näkyi useita iPhone 13 Pro Maxin suojakuoria virallisilta vaikuttavissa myyntipakkauksissaan. Suojakuoret olivat mustia ja ne oli valmsitettu silikonista. Muita suojakuoria tai värejä ei videolla kerrota olleen. Applen on odotettu uudistavan tämän vuoden iPhone-puhelimien julkaisun aikaan myös MagSafe-suojakuorien valikoiman uusilla väriversioilla.

Applen on odotettu julkaisevan uudet iPhone 13 -malliston puhelimet syyskuun puolivälissä, mahdollisessti 14. syyskuuta. Applelta odotetaan tuttuun tapaan neljää uutta puhelinta, jotka olisivat iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro sekä iPhone 13 Pro Max. Suurimpia uudistuksia puhelimissa odotetaan olevan korkeampi 120 hertsin virkistystaajuus näytössä sekä parannellut kamerat.

Lähde: 9to5mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple