OnePlusYleinen

Uusi vuoto kertoo tietoja ja hinnoittelun tulevasta OnePlus 9RT -puhelimesta – tällainen puhelin on luvassa lokakuussa

OnePlus 9R

OnePlussalta ei odoteta enää tänä vuonna uusia varsinaisia OnePlus 9T -malliston huippupuhelimia, mutta valikoiduille markkinoille on luvassa ”lohdutuspalkinto” parempien puhelimien puutteessa. Viime viikolla kuultiin ensimmäisiä tietoja tulevasta OnePlus 9RT -älypuhelimesta, jonka julkaisua odotetaan lokakuussa. Nyt uusi Kiinasta kantautuva vuoto kertoo enemmän laitteen tekniikasta ja hinnoittelusta.

Uuden vuodon mukaan OnePlus 9RT -puhelimessa olisi 6,55 tuuman suuruinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Nähtävästi OnePlus hyödyntää laitteessa Samsungin E3-paneelia, joka on vanhempi kuin nykyisissä huippupuhelimissa oleva E4-versio ja näytöstä on jo myös E5-versio. Näyttöä odotetaan suojaavan Gorilla Glass 5 -lasipinnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastannee Qualcommin viime vuoden piiristä hieman uudistettu Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka nähtiin jo keväällä OnePlus 9R -puhelimessa. OnePlus 9RT tulee huhun perusteella saamaan myöskin vanhaa LPDDR4X-RAM-muistia sekä UFS 3.1 -tallennustilan. Muita OnePlus 9RT -puhelimen huhuttuja ominaisuuksia ovat 4500 milliampeeritunnin akku, 65 watin Warp Charge -pikalataus sekä stereokaiuttimet.

OnePlus 9R

Kameroiden osalta OnePlus 9RT tulee tarjoamaan 50 megapikselin Sony IMX766 -kameran, joka löytyy myös OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Ultralaajakulmakameran pitäisi olla 16 megapikselin tasoinen Sony IMX481 -sensoriin perustuva ja kolmas kamera on nähtävästi 2 megapikselin mustavalkokamera. OnePlus tulee tarjoamaan etuosassa huhun mukaan 16 megapikselin Sony IMX471 -kamerasensorin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan on odotettu julkaisevan OnePlus 9RT -puhelimen lokakuussa ja kyseessä olisi yksi ensimmäisistä Android 12 -puhelimista, jonka päällä hyrrää uusittu OxygenOS 12 -käyttöliittymä. Nähtävästi puhelinta ei nähdä Suomessa myynnissä, sillä tietojen mukaan se on tulossa tarjolle vain Intiassa ja Kiinassa, kuten keväällä julkaistu OnePlus 9R.

Vuoto osaa kertoa OnePlus 9RT -puhelimen olevan tulossa myyntiin ainakin Kiinassa kolmessa variantissa, jotka ovat 2999 juania maksava 8 + 128 gigatavun versio, 3299 juania maksava 8 + 256 gigatavun versio sekä 3599 juania maksava 12 + 256 gigatavun versio. Suoraan muunnettuina hinnat olisivat 395 euroa, 434 euroa ja 473 euroa. Todennäköisesti vielä ennen julkaisua OnePlus 9RT -puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus