OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 11 Pro tulee olemaan kunnianhimoisempi lippulaivapuhelin kuin pettymyksiä tuottanut OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro oli Oppon tytärbrändi OnePlussan tärkein lippulaivapuhelin tänä vuonna, eikä nähtävästi parempaa puhelinta tuoda enää tarjolle ennen ensi vuotta. OnePlus 10T esiteltiin vasta hiljattain, mutta se oli edullisempi huippupuhelin asettuen OnePlus 10 Pron alapuolella monella osa-alueella. Ensi vuoden OnePlus-lippulaivasta on nyt lähtenyt huhut käyntiin.

Keväällä julkaistu OnePlus 10 Pro keräsi monipuolista palautetta, eikä kaikki tykänneet siitä. Kyseessä oli todellinen lippulaivapuhelin, mutta se ei ollut kuitenkaan todellinen haastaja esimerkiksi Samsungille tai Applelle. OnePlus 10 Pron kamerat eivät olleet odotetulla tasolla ja esimerkiksi ColorOS-pohjainen ohjelmistokokemus jakoi selvästi mietteitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Pron kohdalla tilanteen kuitenkin huhutaan muuttuvan. Kiinasta kantautuvien huhujen mukaan OnePlus 11 Pro olisi suunniteltu vieläkin paremmin premium-laitteeksi kuin nykyinen OnePlus 10 Pro. Siinä missä OnePlus 10 Pron kerrotaan olleen huonompi kuin emobrändin Oppo Find X5 Pro, niin huhun mukaan asiat muuttuvat ensi vuonna. Oppo Find X6 Pro+ tullaan huhun mukaan julkaisemaan OnePlus 11 Prona.

Jos tieto otetaan kirjaimellisesti ja se on totta, niin OnePlus 11 Pro voisi olla uudelleen brändätty Oppo Find X6 Pro+. Tämä ei suuresti yllättäisi, sillä Oppo ja OnePlus ovat nykyisin yksi ja sama valmistaja. OnePlus 11 Pro voisi kuitenkin jollain tavalla erottua Oppon puhelimesta, sillä OnePlus-versioon voitaisiin tehdä hieman erilainen takakuori, vaikka teknisesti puhelimet olisivatkin lähellä toisinaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tieto kannattaa ottaa kuitenkin varauksella vastaan, sillä OnePlus 11 Pron julkaisua voidaan odottaa vasta ensi vuoden alussa. Katseet on kuitenkin nyt jo siirretty OnePlussan ensi vuoden lippulaivapuhelimeen, ja ainakin huhun perusteella voisi olla lupa odottaa jotain hieman kunnianhimoisempaa lähestymistapaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus