OnePlusYleinen

Vuotaja: OnePlussalta nähdään lähiaikoina useampi julkaisu Nord-sarjaan – Nord 3, Nord-älyvaaka…

Intialainen Twitter-käyttäjä @stufflistings on jakanut tilillään jälleen tietoja OnePlussan Nord-sarjaan liittyen. Vuotaja on jo aiemmin kertonut OnePlussan suunnitelmista muun muassa juuri älykellojen suhteen.

Nyt käyttäjä on twiitannut, että OnePlussalta tultaisiin näkemään uusi Nord 3 -älypuhelin, Nord Watch -älykello, Nord Band -älyranneke ja uudet Nord Buds -kuulokkeet.

Näiden lisäksi nähtäisiin jonkinlainen Nord-brändätty älyvaaka, jollaista OnePlussalta ei ole koskaan aikaisemmin nähty. Nord-mallisto tulee laajentumaan huhun mukaan myös muilla AIoT-tuotteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä tarkempia tietoja ei ole muista yllä mainituista tuotteista, kun OnePlus Nord 3 -älypuhelimesta sekä OnePlus Nord -sarjan älykelloista.

OnePlus Nord 3 älypuhelin on nähty vuodoissa jo alkuvuoden puolella. Puhelin on myös nähty BIS-tietokannan kautta. Näiden pohjalta voidaan puhelimeen odottaa MediaTekin Dimensity 8100 -järjestelmäpiiriä. Puhelimen Amoled-näytön koko on 6.7 tuumaa, tarkkuus 1080 x 2412 pikseliä ja näyttö tukee 120 hertsin virkistystaajuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallennustilaa OnePlus Nord 3 -puhelimesta voisi löytyä 256 gigatavua, joka perustuisi UFS 3.1 -tekniikkaan. LPDDR5 RAM-muistia löytyy huhujen mukaan 12 gigatavua. Akun koko on 4500 milliampeerituntia ja akku voisi tukea korkeaa 150 watin pikalatausta.

OnePlus Nord Watch.

Nord-sarjan tuleviin kelloihin liittyviin huhuihin olemme perehtyneet aikaisemmassa artikkelissa. Tällä hetkellä kelloihin liittyen ei ole ilmennyt uusia tietoja tai vuotoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ei toistaiseksi ole maininnut uusista Nord-sarjan julkaisuista. Mikäli jokin julkaisutilaisuus järjestetään lähiaikoina, niin OnePlus varmasti kertoo suunnitelmistaan pian lisää. Aluksi Aasian markkinoille julkaistavia uutuuksia voidaan joutua odottelemaan globaaleille markkinoille hieman pidempään.

Lähde: Gizmochina

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus