OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 7T tulee saamaan Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin ja 90Hz 2K -näytön

Kiinalaisen OnePlusin odotetaan julkaisevan syyskuun lopulla yhtiön uudet huippuälypuhelimet. Nyt edullisemman OnePlus 7T -puhelimen tekniset tiedot on vuodettu Twitteriin ja jos tiedot osoittautuvat oikeiksi, niin OnePlus on tehnyt puhelimeen muutamia selviä parannuksia.

OnePlus 7T tulee huhun mukaan saamaan Qualcommin tuoreimman Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin, ainakin 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tietojen perusteella OnePlus 7T tulee saamaan myös suuremman 6,55 tuuman QHD+ -tasoisen Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaan puhelimeen odotetaan myös 16 megapikselin selfiekameraa, joka löytyy näyttöön tehdystä pisaramaisesta loviratkaisusta. Takaosassa pitäisi tällä kertaa olla kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 12 megapikselin telekamerasta. Kameran pitäisi myös kyetä taltioimaan ultralaajavideoita sekä 960FPS-hidastusvideoita.

Akunkestosta vuodon mukaan vastaa 3800 milliampeeritunnin akku. OnePlus 7T:n odotetaan tulevan myyntiin ainakin kahdessa värissä, jotka ovat Frosted Silver ja Haze Blue. OnePlusin kerrotaan tarjoavan myös ilmaista pilvitallennustilaa.

Valitettavasti tulevasta OnePlus 7T Pro -puhelimesta ei ole paljoa vuotoja, mutta lähteen mukaan puhelimessa on 4080 milliampeeritunnin akku sekä Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, eikä OnePlus 7T:n tapaisesti Snapdragon 855 Plus -piiriä.

Valitettavasti nyt vuotaneita tietoja ei voida pitää täysin varmoina, joten ne kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella. OnePlus ei ole vielä edes vahvistanut OnePlus 7T -puhelimien julkaisupäivämäärää.

Lähde: Ishan Agarwal

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus