MotorolaYleinen

Vuoto: Tältä näyttää julkaisematon Motorola Moto E6 Plus

Lenovon omistuksessa oleva Motorola tulee todennäköisesti pian julkaisemaan uuden edullisen älypuhelimen, sillä nyt Moto E6 Plus -puhelimen viralliselta vaikuttavat markkinointimateriaalit ovat päätyneet ennen aikojaan kaikkien nähtäväksi. Puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan IFA 2019 -messujen aikana ensi viikolla.

Rakenteellisesti puhelin on kokonaan muovia ja takaosassa on sormenjälkilukijan lisäksi kaksoiskamera. Etuosassa on nähtävillä tyylikäs näyttö, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Tehoista puhelimessa kerrotaan vastaavan MediaTekin Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 2 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on taasen 32 tai 64 gigatavua ja Moto E6 Plus tukee myös microSD-muistikorttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kameran kerrotaan rakentuvan 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etukameran tarkkuudeksi tiedoissa mainitaan 8 megapikseliä. Todennäköisesti Motorola on pakannut laitteen sisuksiin varsin kookkaan akun, mutta sitä ladataan edelleen microUSB:n kautta.

Moto E6 Plussan hinnan odotetaan asettuvan Euroopassa selvästi alle 200 euroon. Julkaisu saattaa tapahtua siis ensi viikolla tai myöhemmin, sillä Motorola ei ole vahvistanut julkaisevansa uutuuspuhelimia IFA 2019 -messuilla Berliinissä.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola