OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord 3 kantaa koodinimeä ”Larry” – julkaisua odotetaan kesällä

OnePlus Nord 2T 5G

OnePlus saattaa julkistaa lähikuukausina yhtiön uuden keskihintaluokan älypuhelimen, joka kantaa nimeä OnePlus Nord 3. Kyseessä olisi seuraaja viime vuoden Nord 2T -puhelimelle. Tuore huhu kertoo nyt lisätietoja tulevasta puhelimesta ja sen julkaisuajasta.

Mysmartprice.com-sivuston jakamien tietojen mukaan OnePlus Nord 3 olisi jo nyt testivaiheessa ainakin Intiassa. Puhelimen koodinimeksi kerrotaan ”Larry” ja sen julkaisua on lupa odottaa kesä- tai heinäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 3 -puhelimen tarkoista tiedoista ei ole vielä vuotoja, mutta odotettavasti kyseessä olisi kilpailukykyinen keskihintaluokan puhelin. Todennäköisesti tarkemmat tiedot tulevat vuotamaan vielä useaan kertaan ennen varsinaista julkaisua.

Viime vuonna julkaistu OnePlus Nord 2T tarjosi 6,43 tuuman kokoisen 90 hertsin AMOLED-näytön, Dimensity 1300 -järjestelmäpiirin sekä korkeintaan 12 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa oli myös 50 megapikselin kolmoiskamera sekä 32 megapikselin etukamera. OnePlus Nord 2T tarjosi myös 4500 milliampeeritunnin akun, jonka lataus onnistui 80 watin SuperVOOC-latauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2T -puhelimen tarkempiin tietoihin ja SuomiMobiilin arvosteluun laitteesta voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus