OPPOYleinen

Huhu: OnePlussan emobrändiltä tulossa taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin – haastaa Samsung Galaxy Z Flip 3:n

Oppo Find N

Oppo julkaisi yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen Oppo Find N -älypuhelimen joulukuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta kyseessä ei ole ainoa yhtiön tuleva taittuvanäyttöinen puhelin. Tällä kertaa 91mobiles.com-sivusto kertoo Oppon valmistelevan myös yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen simpukkapuhelimen julkaisua, jonka on tarkoitus haastaa Samsung Galaxy Z Flip 3.

Kovin pian uutta taittuvanäyttöistä puhelinta ei kuitenkaan kannata odottaa, sillä lähteiden mukaan Oppo tulisi julkaisemaan sen vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana, eli heinä-syyskuussa. Tietojen mukaan Oppo tähtää kuitenkin simpukkapuhelimensa kanssa selvästi edullisempaan hintapisteeseen kuin Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edullisimmillaan Galaxy Z Flip 3 -puhelin maksaa 1049 euroa, joten Oppon simpukkapuhelimen voidaan odottaa asettuvan hinnaltaan alle 1000 euroon. Oppo ei ole kuulemma vielä viimeistellyt laitteen virallista markkinointinimeä, mutta sen odotetaan kuuluvan Oppo Find -tuotemallistoon.

Simpukkapuhelimen rinnalla Oppon kerrotaan kehittävän myös toista taittuvanäyttöistä älypuhelinta, joka voisi olla seuraaja nykyiselle Oppo Find N -puhelimelle. Toistaiseksi tämän puhelimen julkaisusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta sitä voidaan odottaa vielä vuoden 2022 aikana.

Valitettavasti Oppon taittuvanäyttöisten puhelimien tarkemmista tiedoista ei ole vielä vuotoja. Todennäköisesti vielä tulevina kuukausina puhelimista tullaan kuulemaan enemmän.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO