SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy S21 FE ei ole tulossa vielä ensi viikolla – julkaisua povataan nyt lokakuun loppuun

Samsungin tuleva Galaxy S21 FE -puhelin on ollut huhuissa jo pidemmän aikaa, mutta puhelimen valmistuksen on raportoitu kärsivän globaalista piiripulasta. Hiljattain kuultiin huhu, jonka mukaan Samsung olisi julkaisemassa Galaxy S21 FE -puhelimen jo ensi viikolla 8. syyskuuta. Nähtävästi julkaisua on turha odottaa vielä.

Frontpagetech.com-sivuston kirjoittaja Jon Prosser on kertonut Samsungin julkaisevan Galaxy S21 FE -puhelimen aikaisintaan lokakuussa. Prosserin lähteiden mukaan puhelimen ennakkomyynti olisi tarkoitus aloittaa 20. lokakuuta ja toimitukset käynnistyisivät 29. lokakuuta. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa edelleenkään, mutta yleisesti Samsung on aloittanut ennakkomyynnin samana päivänä julkaisun kanssa. Loogisesti julkaisu tapahtuisi siis 20. lokakuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

On kuitenkin hyvä huomata, että Jon Prosserin vuotojen ”luotettavuuspisteet” eivät ole kovinkaan korkeat, sillä tiedot ovat olleet usein virheellisiä tai jopa harhaanjohtavia. Loogista olisi kuitenkin, ettei Samsung julkaise Galaxy S21 FE -puhelinta vielä ensi viikolla, sillä raportit ovat kertoneet viivästyneestä massatuotannosta.

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy S21 FE -puhelimessa olisi 5 nanometrin prosessilla valmistettu Snapdragon 888- tai Exynos 2100 -järjestelmäpiiri, ainakin 6 gigatavua RAM-muistia sekä 2009 x 1080 pikselin tasoinen 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttö. Näyttöön on odotettu myöskin 120 hertsin virkistystaajuutta.

Galaxy S21 FE saanee myös 4500 milliampeeritunnin akun sekä kolmoiskameran, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin telekamerasta. Galaxy S21 FE -malliin odotetaan värikästä rakennetta sekä IP68-luokituksen mukaista vedenkestävyyttä. Samsungin tuotemallistossa Galaxy S21 FE on edullisempi lippulaivapuhelin, joka tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Puhelinta koskeviin huhuihin ja tietoihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Frontpagetech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung