MicrosoftYleinen

Microsoft julkaisee uusia Surface-laitteita 22. syyskuuta – odotuksista myös Android-puhelin

Microsoft on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee järjestämään 22. syyskuuta Microsoft Event -julkaisutilaisuuden. Kyseinen tilaisuus on suunnattu uusien Surface-tuotteiden lanseeraamista varten, ja luvassa on tietojen mukaan monta mielenkiintoista julkaisua. Microsoftilta odotetaan esimerkiksi uutta Android-puhelinta. Eilen Microsoft vahvisti aloittavansa Windows 11 -käyttöjärjestelmän jakelun 5. lokakuuta. 

Julkaisutilaisuus järjestetään keskiviikkona 22. syyskuuta kello 18.00 Suomen aikaan. Odotuksien mukaan Microsoft tulee keskittymään Android-pohjaisen Surface Duo 2 -puhelimen julkaisuun, uusien Surface Laptop -tietokoneiden sekä Surface Book -hybridilaitteiden julkaisuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Surface Duo 2:n prototyyppi on nähty jo aikaisemmin vuotokuvissa, jotka ovat paljastaneet jo paljon laitteen muotoilusta. Lisäksi puhelimen tietoja on vuotanut jokin verran. Puhelimeen odotetaan kahta AMOLED-näyttöä, Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä, 5G-tukea sekä NFC-yhteyttä. Kameroita puhelimessa pitäisi olla tällä kertaa kolme, jotka olisivat pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä telekamera.

Huhuissa on odotettu seuraajaa Surface Book 3 -laitteelle, mutta Microsoft saattaa yhdistää sen Laptop-mallistoon, sillä huhuissa on puhuttu mahdollisesta Surface Laptop Prosta. Eli todennäköisesti Surface Book 4 -laitetta ei nähdä. Microsoftilta voidaan tilaisuudessa toki nähdä myös uusia Surface Pro -tablettejakin, mutta toistaiseksi mitään tarkkaa tietoa ei ole olemassa. Todennäköisesti lähempänä julkaisua kuullaan enemmän tietoja Microsoftin suunnitelmista.

Lähde: Microsoft Event

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Nyt on mikkisoftallakin kiire julkaista uusia laitteita kun edes vuoden vanhassa surfasessa ei pyöri windows 11 kura!! Pelkkää rahastusta koko p***a.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft