SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy S23 -puhelimet julkaistaan aivan helmikuun alussa

Samsung Galaxy S23 Ultra voi näyttää tältä.

Ensi vuosi käynnistyy nopealla tahdilla uusien tuotelanseerauksien myötä. Esimerkiksi OnePlus on kertonut esittelevänsä uutuuksiaan 7. helmikuuta, mutta myös Samsungin on odotettu julkistavan helmikuussa kevään uutuutensa. Nyt Samsungin suunnitelmista on saatu kuulla uutta tietoa.

Useat vuotajat ovat kertoneet Samsungin suunnittelevan Galaxy S23 -puhelimien julkaisua aivan helmikuun alkuun. Twitterissä tunnettu vuotaja Ice Universe on kertonut Unpacked-tilaisuuden tapahtuvan 1. helmikuuta. Vuotaja ei kerro tarkempaa tietoa, mutta esimerkiksi tiedoistaan tunnettu Max Jambor kertoo julkaisun tapahtuvan 2. helmikuuta. Kyseessä saattaa olla 1. tai 2. helmikuuta maasta riippuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Samsung tulee julkistamaan uutuutensa siis aikaisemmin kuin normaalisti. Viime vuonna Galaxy S22 -puhelimet nähtiin 9. helmikuuta. Samsung ei ole tarkkaa julkaisupäivää itse vielä vahvistanut, mutta todennäköisesti virallinen vahvistus saadaan tammikuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti Samsung tulee julkistamaan kolme uutuuspuhelinta, jotka olisivat Galaxy S23, Galaxy S23+ sekä Galaxy S23 Ultra. Puhelimiin odotetaan kaikissa maissa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä, eikä Exynos-versiota nähdä ainakaan yhtä laajasti kuin ennen.

Tarkemmin huhuihin Galaxy S23 -puhelimista voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung