OnePlusYleinen

OnePlus esittelee uuden OnePlus 11 -puhelimen ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet globaalisti 7. helmikuuta 2023 – ensimmäiset tiedot vahvistettiin

OnePlus on tänään vahvistanut tulevan globaalin lanseeraustapahtumansa ajankohdan, johon on vielä lähes kaksi kuukautta aikaa. Tilaisuus järjestetään tällä kertaa Intian New Delhissä, 7. helmikuuta 2023.

Tilaisuudessa on vahvistettu julkistettavan OnePlus 11 5G -lippulaivapuhelin sekä uudet OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Tilaisuus on nimeltään “Cloud 11”, sillä OnePlussan mukaan brändin lippulaivatuotteissa nähtävät teknologia ja suorituskyky vie käyttäjät suoraan Cloud 9:stä Cloud 11:een.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on myös julkistanut hauskan jouluisen teaser-videon, josta paljastuu muutamia ensimmäisiä tietoja tulevasta OnePlus 11 -puhelimesta joululaulujen muodossa. Videolta paljastuu puhelimessa olevan muun muassa ikoninen Alert Slider -tilakytkin, josta puhelimen voi laittaa äänettömäksi tai äänelliseksi helposti. Toinen vahvistettu tieto on yhteistyön jatkuminen kameravalmistaja Hasselbladin kanssa.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeissa OnePlus on vahvistanut olevan täyteleinen, stereolaatuinen sekä kirkas äänikokemus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme innoissamme voidessamme paljastaa nämä mielenkiintoiset uudet tuotteet, jotka tuovat entistä korkeampitasoisen nopean ja sulavan kokemuksen markkinoille” sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja, OPPO:n ja OnePlussan johtaja ja tuotepäällikkö. ”OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 ja muut tuotteet tulevat sisältämään edistyneintä teknologiaa, tarjoten käyttäjillemme hienostuneen kokemuksen.” Lau lisää.

Tällainen on OnePlus 11 vuotojen mukaan

Vuodot ovat paljastaneet jo paljon tulevasta OnePlus 11 -puhelimesta. Puhelimen tekniikasta on jo kuukausia sitten nähty vuotoja, mutta myös varsinainen tuotekuva on paljastanut uudistetun muotoilun. Vuotokuvassa OnePlus 11 esiintyy kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä Forest Emerald sekä musta Volcanic Black. Kuva vahvistaa aikaisempia vuotoja, joiden perusteella OnePlus tulee uudistamaan hieman takaosan kamera-aluetta verrattuna OnePlus 10 Prohon.

Kamera-alueessa nähdään kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kamerat ovat pyöreässä alueessa, joka yhdistyy laitteen alumiinikehykseen. Kamera-alueessa nähdään myös Hasselblad-logo ja takaosassa on esillä myös OnePlussan logo.

Kuva paljastaa OnePlus 11 -puhelimen saavan oikeaan reunaansa tutun Alert Slider -ilmoituskytkimen. Lisäksi samassa reunassa on virtapainike. Kuvasta voidaan päätellä kehyksen olevan valmistetun alumiinista sekä pintojen olevan lasia. Toistaiseksi vuoto ei ole paljastanut puhelimen etuosaa. Aikaisemmat mallinnuskuvat ovat kertoneet puhelimen vasemmassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet ja etuosassa olevan kaartuva näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11

Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet myös OnePlus 11 -puhelimen tekniikasta. Lippulaivapuhelimeen odotetaan Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla olisi jopa 16 gigatavua RAM-muistia. 5000 milliampeeritunnin akun lataus tapahtunee 100 watin pikalatauksella, mutta tuettuna on varmasti myös langaton lataus.

Kameroihin on jälleen panostettu, sillä huhujen mukaan laite tarjoaa 50 megapikselin pääkameran, 48 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 32 megapikselin 2x telekameran. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin kamerasensori. Kameroiden osalta odotetaan erityisesti ohjelmistollisia parannuksia yhteistyössä Hasselbladin kanssa.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus