OnePlusYleinen

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista julkaistiin uusia kuvia – globaaliin julkaisuun vielä yli kuukausi aikaa

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus on vahvistanut julkistavansa globaaleille markkinoille uuden OnePlus 11 -älypuhelimen sekä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet 7. helmikuuta. Kuulokkeista on aikaisemmin nähty jo tuotekuvia, mutta nyt OnePlus on myös itse julkistanut ensimmäiset live-kuvat kuulokkeista.

Kuvissa uutuuskuulokkeet näyttävät lähes samalta kuin viime vuonna julkaistut OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. Toki pieniä muutoksia tullaan näkemään, mutta yleisilme on hyvin identtinen. Uutuusversiosta tulee tarjolle ainakin vihreä väriversio, joka kantaa nimeä ”Arbor Green”. Todennäköisesti muitakin värejä on tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa itsessään on tulpallinen rakenne, joka helpottaa niitä pysymään korvissa. Kuulokkeisiin on saatu tuttu kaksisävyinen viimeistely, sillä yläosa on mattapintainen ja alaosa kiiltäväpintainen. Latauskotelo on korurasiaa muistuttava ja siinä on LED-ilmaisinvalo sekä Bluetooth-painike.

Kuvat paljastavat OnePlussan tekevän yhteistyötä tanskalaisen kaiutinvalmistaja Dynaudion kanssa, joten OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin odotetaan vakuuttavaa äänenlaatua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista on aikaisemmin kuultu vuotoja, joiden perusteella äänestä tulevat vastaamaan 11 ja 6 mm kaksoiselementit. Kuulokkeisiin on tulossa aktiivinen melunvaimennus aina 45 desibeliin asti. Huhujen mukaan akunkesto on 6 tuntia melunvaimennuksella sekä 9 tuntia ilman sitä. Latauskotelon kanssa akunkesto on 22 tuntia melunvaimennuksella sekä 38 tuntia ilman sitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden odotetaan tarjoavan kolme mikrofonia ja tuettuna olisi LHDC 4.0 -koodekki sekä tilaäänitoiminto. Melunvaimennuksen pitäisi tukea adaptiivista tilaa, jolloin sen voimakkuus vaihtelee automaattisesti tarpeen mukaan. Akun latauksen odotetaan tapahtuvan langallisesti sekä langattomasti. Langallisesti tuetaan pikalatausta, joka antaa 3 tuntia akkua 10 minuutin latauksella.

Kiinassa OnePlussan odotetaan esittelevän kuulokkeet ja OnePlus 11 -puhelimen ennen globaalia julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus