SamsungYleinen

Huhu: Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S24+ saavat uuden LTPO-näyttöpaneelin

Samsung Galaxy S23 -sarja.

Samsung on käyttänyt Galaxy S21 Ultrasta lähtien LTPO-näyttöpaneelia S-sarjassa, mutta se on jäänyt vain Ultra-mallien herkuksi. Kyseessä on tekniikka, joka hallitsee näytön virkistystaajuutta aikaisempaa hienovaraisemmin ja se auttaa säästämään akkua.

Galaxy S -sarjan edullisemmissa malleissa on ollut tuki vain muutamalle virkistystaajuudelle, eikä LTPO-tekniikkaa nähty edes Galaxy S23- ja Galaxy S23+ -malleissa. Muutosta on kuitenkin luvassa, jos on uskomista tuoreinta huhua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedoistaan tunnettu Ice Universe on kertonut, että Galaxy S24- ja Galaxy S24+ -puhelimet tulevat saamaan LTPO-näyttöpaneelin. Tämä tarkoittaisi siis aikaisempaa parempaa akunkestoa sekä mahdollisuutta tiputtaa virkistystaajuus jopa 1 hertsiin.

Huhujen mukaan Samsung tulisi tarjoamaan puhelimissa myös aikaisempaa kapeammat näytön kehykset. Valitettavasti muista tarkemmista tiedoista näyttöjen suhteen ei ole vuotoja. Samsung on viime aikoina luottanut Full HD+ -tarkkuuteen perusmalleissa, vaikka aikaisemmin on nähty myös QHD+ -näyttöjä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin odotetaan tuovan parhaimmat uudistukset tällä kertaa Galaxy S24 Ultraan. Huhujen mukaan puhelimeen olisi tulossa nopeammin latautuva akku, uusi telekamera sekä monta muuta päivitystä, kuten titaaninen runko. Galaxy S24- ja Galaxy S24+ -mallien kanssa Samsung tulee jatkamaan tuttua suuntausta tarjoten karsitummat huippuominaisuudet.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung