NothingYleinen

Nothing-puhelimille saatavilla nyt Swedish House Mafia -Glyph-äänipaketti

Nothing Phone (2) -puhelimessa nähtiin uusi Glyph Composer -sävellystyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja soittoääniä. Nyt mukaan on saatu jo aikaisemmin tiedotettu äänipaketti, joka on luotu yhteistyössä Swedish House Mafian kanssa.

Glyph Composer -sävellystyökalu on saatavilla Nothing Phone (2) -puhelimen lisäksi myös Nothing Phone (1) -puhelimelle. Swedish House Mafian luoma äänipaketti mahdollistaa uniikkien elämyksien luomisen, jotka toimivat yhdessä puhelimien Glyph-valojen kanssa. Swedish House Mafia on luonut myös oman soittoäänen Nothing-puhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet äänet ovat vähemmän elektronisia verrattuna Nothingin sisäänrakennettuun tyyliin, ja niissä on enemmän tanssimusiikin tyyliä. Valmis Glyph-soittoääni koostuu 8-10 sekunnin pituisesta moniraitaisesta tiedostosta. Käyttäjä voi synkronoida enintään 2 sekunnin pituisia monofonisia pätkiä älypuhelimen käyttöliittymän kanssa.

Uudet äänet ovat saatavilla sekä Nothing Phone (1)- että Phone (2) -puhelimelle Glyph Composer -sovellustyökalun kautta. Sen voi ladata Google Play -kaupasta. Nothing on kertonut, että Swedish House Mafian äänipaketti toimitetaan kyseisen sovelluksen uusimmassa päivityksessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing