SamsungYleinen

Huhu: Samsung julkaisee pian Galaxy S21 -puhelimille uusia väriversioita

Samsungilta odotetaan kesän aikana lukuisia uutuuslaitteita, mutta yhtiö on todennäköisesti virkistämässä myös nykyisien huippupuhelimiensa ilmettä. Alkuvuodesta markkinoille tuotiin Galaxy S21 -sarjan puhelimet, joille seuraajat ovat luvassa vasta ensi vuonna. Syksyllä markkinoille ei tule uusia Galaxy Note -puhelimia, jonka takia Galaxy S21 -mallistoa pyritään hieman virkistämään.

Sammobile.com-sivuston tietojen mukaan Samsung olisi julkaisemassa myöhemmin tänä vuonna Galaxy S21 -puhelimista uusia väriversioita. Valitettavasti väriversioista ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta niitä on lupa odottaa vuoden toisen puoliskon aikana vasta Galaxy Z -puhelimien julkaisun jälkeen. Tietojen mukaan Samsung järjestää Unpacked-tilaisuuden 11. elokuuta, joten jos uusia värejä ei vielä tuolloin nähdä, niin ne tulevat hieman myöhemmin. Tietojen mukaan Samsung tulee päivittämään puhelimien muistivalikoimaakin hieman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mahdollisesti Galaxy S21- ja Galaxy S21+ -mallit saisivat päivitystä muistiversioihin. Nykyisin tarjolla on korkeintaan 8 gigatavun muistiversiot, joten todennäköisesti saatetaan nähdä myös 12 gigatavun versiot. Valitettavasti tiedot ovat Galaxy S21 -malliston päivityksistä hieman vajanaisia, mutta todennäköisesti lähiviikkojen aikana kuullaan lisätietoja, jos huhut pitävät paikkansa.

Samsung esitteli alkuvuodesta Galaxy S21 -perusmallit neljässä väriversiossa, jotka olivat Phantom Gray, Phantom White, Phantom Violet ja Phantom Pink. Mahdollisesti Samsung tulee laajentamaan Galaxy S21 -malliston värivalikoimaa uusilla Galaxy Z -puhelimien väreillä, joista yksi on ainakin vihreä.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung