OnePlusYleinen

OnePlussalta vahvistus: Nord 2 5G saa MediaTekin kehittämän Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin

OnePlus aloitti tänään vihjailemaan uudesta Nord 2 5G -puhelimesta ensimmäistä kertaa, ja heti perään OnePlus on vahvistanut ensimmäisen teknisen tiedon tulevasta puhelimesta. Aikaisemmin puhelimesta on vuotanut jo tarkkoja 3D-mallinnokseen pohjautuvia kuvia sekä teknisiä ominaisuuksia.

OnePlus Nord 2 5G -älypuhelimessa tulee olemaan MediaTekin tuorein huippuluokan järjestelmäpiiri. OnePlus on työskennellyt tiiviissä yhteistyössä MediaTekin kanssa tehostaakseen Dimensity 1200 -prosessorin tekoälyominaisuuksia. MediaTekin Dimensity Open Resource-arkkitehtuurin ympärille rakennettu yhteistyö tuo joukon uusia tekoälypohjaisia ominaisuuksia OnePlus Nord 2 5G -puhelimeen parantamaan käyttökokemusta monipuolisesti. Piirisarjan uusien tekoälyominaisuuksien korostamiseksi OnePlus ja MediaTek ovat valinneet nimeksi Dimensity 1200-AI, erottaakseen sen tavallisesta Dimensity 1200 -piirisarjasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme OnePlussalla sitoutuneet jakamaan parasta teknologiaa koko maailmalle, ja OnePlus Nord -tuotelinja vahvistaa tämän lupauksen myös edullisemmassa hintaluokassa. Nopea ja sulava älypuhelinkokemus on olennainen osa OnePlusin ainutlaatuisuutta, ja etsimme aina uusia tapoja ja teknologioita, joiden avulla voimme tuoda tämän kokemuksen useammalle käyttäjälle.”, OnePlussan perustaja Pete Lau kertoo.

”Dimensity 1200-AI prosessori on ensimmäinen esimerkki MediaTekin Dimensity Open Resource Architecture -aloitteesta, optimoiden tehokkaan Dimensity 1200 5G -piirisarjan tarjoamaan räätälöidyn kokemuksen OnePlus-käyttäjille. Kun tekoäly muokkaa piirisarjateknologian tulevaisuutta, tämä aloite antaa OnePlussan kaltaisille yrityksille pääsyn uusimpiin tekoälypohjaisiin ominaisuuksiin sekä joustavuutta innovoida uusilla ja jännittävillä tavoilla”, kertoo Dr. JC Hsu, Corporate VP & GM, MediaTekin langattoman viestinnän liiketoimintayksiköstä.

OnePlus Nord 2 5G -puhelimesta löytyvät tekoälyavusteinen valokuvaus parempaan kuvankäsittelyyn, paranneltu näyttöteknologia huippuluokan käyttäjäkokemuksen takaamiseksi, paremmat vasteajat nopeampaan ja sulavampaan pelaamiseen, sekä paljon muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tekoälyyn perustuva kuvantamistekniikka mahdollistaa älykkään ja reagoivan valokuvauskokemuksen entistä paremmin tuloksin. AI Photo Enhancement -ominaisuus tunnistaa jopa 22 erilaista valokuvaustilannetta, automaattisesti optimoiden värisävyt ja kontrastin parhaan laadun takaamiseksi yöllä ja muissa heikosti valaistuissa tilanteissa. AI Video Enhancement -ominaisuus mahdollistaa reaaliaikaiset HDR-tehosteet kuvaamisen aikana. Tekoälyllä vahvistettu piirisarja käyttää DOL-HDR-teknologiaa kuvanlaadun parantamiseksi, hienosäätäen tehosteita ja väritarkkuutta live-videolla. Tämä johtaa selkeämpiin varjojen yksityiskohtiin, korostuksen säilymiseen ja suurempaan dynaamiseen alueeseen.

Tekoälyn integrointi syvälle näyttöteknologiaan tarjoaa dynaamisemman ja intuitiivisemman visuaalisen kokemuksen. AI Color Boost -tekniikka on yksi tärkeimpiä parannuksia näytössä. Se hyödyntää tekoälyn kontekstitietoisuusominaisuuksia, muuntaen tavallisen dynaamisen alueen automaattisesti suureksi dynaamiseksi alueeksi. AI Resolution Boost puolestaan parantaa videoiden resoluutiota HD-tasolle suosituissa sosiaalisen median sovelluksissa. Smart Ambient Display -teknologia hyödyntää tekoälyä dynaamisesti ohjaamaan näytön kirkkautta sekä käyttäjän ympäristön, että näytöllä näkyvän sisällön perusteella, varmistaen mukavan katselukokemuksen kaikissa olosuhteissa.

OnePlus ei ole vielä vahvistanut uuden OnePlus Nord 2 5G -puhelimen julkaisupäivää, mutta tulevien päivien ja viikkojen aikana kuullaan varmasti lisää.

Lähde: OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus