SamsungYleinen

Korealaismedia: Samsung julkaisee viisi uutta laitetta Unpacked-tilaisuudessa 11. elokuuta

Samsung on vahvistanut jo aikaisemmin järjestävänsä myöhemmin tämän kesän aikana Unpacked-tilaisuuden, jossa nähdään yhtiön uudet älykellot. Tarkkaa julkaisupäivää ei Samsung ole vielä vahvistanut, mutta luvassa odotetaan olevan älykellojen ohella myös uudet taittuvanäyttöiset huippupuhelimet ja uudet kuulokkeet. Nyt korealaismediat ovat kertoneet Samsungin vahvistaneen julkaisupäivämäärän.

Aikaisempien tietojen perusteella Samsungin odotettiin järjestävän julkaisutilaisuus 3. elokuuta, mutta nyt tuoreet tiedot kertovat toista. Korealaisen Ddaily-julkaisun mukaan Samsung on vahvistanut Unpacked-tilaisuuden tapahtuvan 11. elokuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Tilaisuus tullaan lähettämään suorana lähetyksenä. Valitettavasti Samsung ei ole vielä täysin virallisesti asiaa vahvistanut, mutta todennäköisesti lähipäivinä vahvistus asialle saadaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Unpacked-tilaisuudessa nähdään viisi uutta laitetta, jotka ovat Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic ja Galaxy Buds 2. Kaikista odotetuista laitteista on nähty monenlaisia kuvavuotoja ja myös tarkkoja tietoja on olemassa. Tarkemmin laitteisiin voi tutustua alapuolella olevien linkkien takaa.

Lähde: Ddaily.co.kr (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung