SamsungYleinen

Huhu: Samsung julkaisee tänä vuonna pavuilta näyttävät kuulokkeet – mallinnuskuvat julki

Samsung on nähtävästi hakemassa uutta tyyliä täyslangattomille nappikuulokkeille, sillä yhtiöltä odotetaan tänä vuonna uusia pavuilta vahvasti muistuttuvia kuulokkeita. Winfuture.de -sivusto on saanut käsiinsä mallinnuskuvia kuulokkeista, joiden kerrotaan kuuluvan Galaxy Buds -tuoteperheeseen.

Ulkoisesti kuulokkeet eroavat selvästi edeltäjistään, sillä Samsung tulee nähtävästi luottamaan avonaiseen kuulokerakenteeseen, eikä Galaxy Buds -kuulokkeissa nähtyjä tulppia todennäköisesti tulevissa kuulokkeissa ole. 3D-mallinnukseen pohjautuvissa kuvissa kuulokkeet näyttävät erikoisilta, mutta samalla varsin kompakteilta. Tietojen mukaan kuulokkeiden pituus on 2,8 senttimetriä ja niiden pitäisi työntyä korvaan niin, että kuulokkeiden yläosa näkyy vain hieman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan kuulokkeiden mallikoodi olisi SM-R180 ja niissä olisi kaksi pientä kaiutinta, jotka tuottavat diskantti-, keski- ja bassotaajuudet. Kuulokkeisiin odotetaan myös useampaa mikrofonia, joita käytetään puheluihin sekä ulkoisen melun vähentämiseksi. Todennäköisesti kuulokkeisiin tulee myös anturi, joka tunnistaa ovatko kuulokkeet korvassa vai eivät.

Tällä hetkellä Samsungin tulevista kuulokkeista ei ole tarkempia teknisiä tietoja, sillä kuulokkeiden testaus ja kehitys on edelleen kesken. On myös mahdollista, että kuulokkeiden muotoilu tulee muuttumaan ennen julkaisua, mutta on myös mahdollista, että Samsung päättää olla julkaisematta kuulokkeita. Mahdollista on kuitenkin, että tulevat Galaxy Buds -kuulokkeet nähdään markkinoilla kesällä tai viimeistään syksyllä Galaxy Note20 -malliston huippupuhelimien kanssa.

Tältä kuulokkeiden pitäisi näyttää korvassa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung