SonyYleinen

Huhu: Sony julkistaa uudet LinkBuds-kuulokkeet tänä vuonna, WH-1000XM6-kuulokkeita ei kannata odottaa vielä

Sony WH-1000XM5

Sony on julkistamassa uusia kuulokkeita vielä tämän vuoden aikana, mutta todellisien huippukuulokkeiden odottajille on luvassa huonoja uutisia.

Uusien huhujen mukaan Sony olisi julkistamassa tänä vuonna toisen sukupolven LinkBuds- ja LinkBuds S -kuulokkeet. Sony ei kuitenkaan esittelisi seuraavan sukupolven Sony WF-1000XM6 tai WH-1000XM6 -kuulokkeita, vaan ne saatetaan nähdä vasta ensi vuoden puolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony esitteli WH-1000XM4-kuulokkeet vuoden 2020 puolivälissä ja XM5-version vuoden 2022 puolivälissä. Kahden vuoden julkaisusykli olisi antanut odottaa uusien XM6-versioiden tulevan tämän vuoden puolivälissä. Huhujen mukaan toistaiseksi kuulokkeita ei kannata odottaa enää tämän vuoden puolella, sillä niistä ei ole nähty yhtäkään sertifiointia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LinkBuds-mallisto on kuitenkin saamassa päivityksiä. Samanlaisista nimistä huolimatta LinkBuds ja LinkBuds S -kuulokkeet ovat hyvin erikoiset. Molemmat ovat täyslangattomia nappikuulokkeita, mutta LinkBuds tarjoaa avonaisen rakenteen, kun LinkBuds S tarjoaa tulpallisen rakenteen.

Toistaiseksi toisen sukupolven LinkBuds-kuulokkeista ei tiedetä juurikaan. Aikaisemmin sertifiointitiedot ovat jo paljastaneet LinkBuds 2 -kuulokkeiden kuvia, mutta LinkBuds S 2 -kuulokkeista ei ole mitään vuotoja.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony