SamsungYleinen

Huhu: Uusia Galaxy Note -malliston puhelimia ei nähdä ensi vuonna – näitä seitsemää huippupuhelinta Samsungilta odotetaan

Tuoreet huhut viittaavat siihen, että Samsungin syksyllä julkaisemat Galaxy Note 20 -puhelimet ovat viimeiset Galaxy Note -malliston jäsenet ainakin hetkeen. Samsungin ei odoteta julkaisevan uusia Galaxy Note -puhelimia ensi vuonna, mutta yksi malliston avainominaisuuksista on tulossa muihin uutuuspuhelimiin.

Samsungin asioista hyvin perillä oleva Twitter-käyttäjä Max Weinbach on kertonut, että Samsungilta odotetaan ensi vuodelle ainakin seitsemää huippupuhelinta. Kyseessä ovat mahdollisesti jo tammikuussa esiteltävät Galaxy S21 FE, Galaxy S21, Galaxy S21+ sekä Galaxy S21 Ultra. Lisäksi Samsung kehittää myös kolmea taittuvanäyttöistä laitetta, jotka ovat Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 sekä Galaxy Z Fold FE.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että kolme edellä mainituista puhelimista tukee myös Galaxy Note -mallistosta tututuksi tullutta S Pen -kynää. Tietojen mukaan yksi olisi Galaxy S21 Ultra, mutta nähtävästi kynä on ostettava erikseen, sillä sitä ei ole integroitu puhelimeen.

Galaxy Note -mallistoon ei odoteta uusia jäseniä, sillä seuraajia Galaxy Note 20 -puhelimille ei ole kehitteillä ainakaan vielä. On kuitenkin edelleen hieman aikaista sanoa Samsungin suunnitelmista vielä mitään. Todennäköisesti Galaxy Z Fold -mallisto on korvaamassa Galaxy Note -malliston, sillä taittuvanäyttöiset puhelimet tarjoavat nykyisin selvästi suurempia näyttöjä.

Lähde: Twitter (Max Weicnbach), Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

  1. Taas odotettavissa Samsungilta romuja turhakkeita.

    1. Mieti sitä itsensä puhelin kriitikoksi korottanut, on taasen tyhjentävän asiantuntia lausunnon antanut tästäkin.

  2. Loukkaavasti kirjoitin edellisessä notta asiantuntia, tokikin mieti sitä on asiantuntija isolla J:lä.

  3. Samsungin puhelimet ovat nykyään ylikalliita romuja turhakkeita.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung