OnePlusYleinen

Tältäkö näyttää OnePlus 9? Ensimmäiset mallinnuskuvat julki

OnePlussalta odotetaan keväällä uusia OnePlus 9 -malliston älypuhelimia, joita ovat tietojen mukaan ainakin OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro. Tulevista puhelimista on kuultu jo useaan otteeseen erinäisiä tietoja, mutta nyt OnePlus 9 -perusmallista on julkaistu myös ensimmäisiä mallinnuskuvia, jotka pohjautuvat CAD-mallinnuksiin.

91mobiles.com -sivuston julkaisemat kuvat puhelimesta eivät ole kovin yksityiskohtaisia, mutta ne saattavat paljastaa kuitenkin OnePlus 9:n ulkoisen toteutuksen pääkohtia. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on vasemmassa yläkulmassa reikä etukameraa varten. OnePlus 9:n takaosassa nähdään OnePlussan logot sekä vasempaan yläkulmaan sijoitettu laatikkomainen kamera-alue, jossa on nähtävästi kolme kamerasensoria ja yksi LED-salama. Kuvissa nähdään laitteen oikeassa kyljessä virtapainikkeen ohella Alert Slider -kytkin sekä vasemmassa reunassa äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan OnePlus 9:n näyttö olisi kooltaan 6,55 tuumaa ja se perustuisi OLED-tekniikkaan. Näyttöön odotetaan myös aikaisempaa korkeampaa 144 hertsin virkistystaajuutta, kun aikaisemmin OnePlussan puhelimissa on nähty 120 hertsin näyttöjä. Todennäköisesti OnePlus 9:n tehoista tulee vastaamaan myös uusi Snapdragon 875 -järjestelmäpiiri.

Nyt vuotaneita kuvia ja tietoja ei vielä kannata ottaa täysin varmoina, sillä julkaisuun on vielä useampia kuukausia aikaa, joten moni asia saattaa vielä muuttua. OnePlussan odotetaan esittelevän OnePlus 9 -malliston maaliskuussa 2021.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus