XiaomiYleinen

Pian julkaistavasta POCO F4 -puhelimesta paljastui uusia tietoja – vahvistus uudelleen brändäykselle

Redmi K40S

Xiaomin on tiedetty valmistelevan uusia Poco F4 -malliston älypuhelimia globaaleille markkinoille, mutta yhtiö ei ole toistaiseksi vahvistanut mitään tarkkaa julkaisuajankohtaa. Tänään on saatu nähdä jälleen uusia viittauksia Poco F4 -puhelimesta, sillä toistaiseksi julkaisematon laite on paljastunut Geekbench-suorituskykytestistä.

Geekbenchin listauksen perusteella Poco F4 tulisi olemaan täysin sama laite kuin Xiaomin vasta hiljattain kotimarkkinoillaan Kiinassa julkaisema Redmi K40S. Aikaisempien huhujen mukaan Poco F4- ja Poco F4 Pro -puhelimet olisivat uudelleen brändättyjä Redmi K -sarjan laitteita, ja nyt siitä on saatu ainakin osittainen vahvistus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO F4 esillä Geekbenchissä.

Suorituskykytestin tietokannassa on Xiaomi 22021211RG -mallikoodia kantava älypuhelin, jonka odotetaan olevan Poco F4 globaaleille markkinoille. Geekbenchin listaus vahvistaa, että puhelimessa on Qualcommin kehittämä Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Tiedot ovat hyvin samanlaisia kuin aikaisemmin julkaistussa Redmi K40S -puhelimessa.

Näiden tietojen pohjalta on helppo todeta, että Poco F4 tulee saamaan 6,67 tuuman kokoisen AMOLED-näytössä, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimeen on tulossa 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 20 megapikselin kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata jopa 67 watin tehoisella pikalatauksella. Poco F4 -puhelimeen on odotettavissa jopa 12 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä muita huippuominaisuuksia.

Julkaisua odotetaan vuoden toisella neljänneksellä, eli huhti-kesäkuussa. Xiaomi saattaa esitellä Poco F4 -puhelimen rinnalla myös Poco F4 Pron, joka on läpäissyt jo muutamia sertifiointeja.

Lähde: Pricebaba.com, Geekbench

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi