XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomi Mi 10 -puhelimet saatetaan julkaista vain tunteja ennen Galaxy S20 -puhelimia

Samsung on jo vahvistanut julkaisevansa uudet Galaxy S -malliston huippupuhelimet 11. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessaan. Uutuuspuhelimien odotetaan olevan Galaxy S20, Galaxy S20+ ja Galaxy S20 Ultra, mutta myös kiinalainen Xiaomi saattaa olla aikeissaan julkaista uudet huippupuhelimensa samana päivänä, mutta hieman aikaisemmin.

Kiinasta lähtöisin olevan huhun mukaan Xiaomi suunnittelisi julkaisevansa Xiaomi Mi 10 -malliston puhelimet 11. helmikuuta 14.30-16.30 Pekingin aikaa, joka tarkoittaisi vain tunteja ennen Samsungin odotettua Galaxy S20 -malliston julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa Mi 10 -puhelimen vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen aikana. Lisäksi puhelimessa tullaan näkemään Qualcommin tuorein Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri. Xiaomilta odotetaan Mi 10- ja Mi 10 Pro -puhelimia. Huhujen mukaan Xiaomin tulevassa huippupuhelimessa olisi myös 120 hertsin näyttöpaneeli sekä neloiskamera, joka koostuisi 108 megapikselin pääkamerasta sekä 20, 12 ja 5 megapikselin sensoreista. Puhelimiin on odotettu myöskin 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 66 watin pikalatausta.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole vahvistanut Mi 10 -puhelimien julkaisuajankohtaa, joten huhu kannattaa ottaa pienellä varauksella. Viime vuonna Xiaomi julkaisi Mi 9 -puhelimensa 20. helmikuuta, eli samana päivänä kuin Samsung esitteli Galaxy S10 -malliston puhelimensa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi